Biletul saptamanal

Lista de recomandări - Champions League - Finala

Vă prezint o nouă listă de recomandări dragi prieteni, urmăritori. Ne axăm pe seama finalei Champions League. Pariază Acum sau Profită Live! Listele de recomandări sunt cu folos în general și sper și de această dată să vă fie de mare ajutor!


Lista de recomandări Champions League - 10-06-2023 - Claudiu Hood - Unibet - Betfair

UNIBET

Recomandări pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT. UNIBET - BETFAIR

Lista de recomandări Champions League - Finala - Manchester City - Inter

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 1.52, egalul este cotat cu 4.90 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 7.10.

⇓⇓⇓ CUM SĂ FOLOSEȘTI BETFAIR EXCHANGE ⇓⇓⇓

Învață bazele pariatului pe Exchange sau îmbunătățește-ți cunoștințele cu aceste tutoriale scurte - CLICK AICI!

Betfair Exchange le permite clienților să parieze unii împotriva altora, și nu împotriva unei case de pariuri tradiționale. Asociind clienții, în loc să ia riscul asupra sa, Exchange oferă opțiunea de a plasa pariuri “contra”, pariind că ceva nu se va întâmpla.

Cum funcționează?

Betfair Exchange este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. Aceasta urmează modelul bursei de valori, dar înlocuiește tranzacționarea de acțiuni cu cote de pariuri pe evenimente din lumea sportului, politicii și divertismentului.

Pe orice piață de pariuri, există două părți ale unui pariu. Pe de o parte, sunt cei care cred că un eveniment va avea loc (pariorii “pro”) și, pe de cealaltă parte, sunt cei care cred ca nu va avea loc (pariorii “contra”).

Pariurile clienților “pro” și ale celor “contra” sunt “confirmate” atât timp cât aceștia sunt de acord cu un preț (o cotă) pentru rezultatul evenimentului.

Fiecare casetă de pe ecranul Betfair arată cotele curente (sus) și lichiditatea disponibilă (banii) (jos).

Casetele albastre reprezintă cotele disponibile pentru pariurile “pro” (pariuri - ceva se va întâmpla), iar casetele roz arată cotele disponibile pentru pariurile “contra” (pariuri - ceva nu se va întâmpla).

Exchange este palpitant pentru că totul se desfășoară în timp real, cu cote care fluctuează constant, pe măsură ce pariurile sunt oferite și confirmate. Casetele albe din stânga și din dreapta cotelor “pro” și “contra” evidențiază toate cotele care așteaptă să fie confirmate.

Deci, în cazul în care cota dorită nu apare sau există doar o sumă mică de bani disponibilă pentru pariere, reîmprospătează pagina și vezi cum se schimbă cotele.

Sau, și mai bine, stabilește-ți propriile cote și așteaptă ca un alt parior să îți confirme pariul.

Spre deosebire de mulți agenți de pariuri, Exchange îți va arăta toate regulile pentru o anumită piață; trebuie doar să apeși pe pictograma “i” din stânga sus.

Dacă vizualizezi o pagină de “cupon” cu un număr de piețe incluse pe mobil, va trebui să comuți la modul de vizualizare orizontal / să întorci telefonul pentru a vedea cotele “contra”.

Spre deosebire de agențiile de pariuri tradiționale, care oferă o cotă fixă, Betfair Exchange le permite clienților să solicite o cotă mai bună, dacă cea oferită nu le place.

O piață Exchange va afișa cotele oferite în orice moment în casetele albastre (“pro”) și roz (“contra”).

Pentru a solicita o cotă mai bună (cunoscută și ca “trimiterea unei comenzi”), pur și simplu faci click pe cotă, dar modifici cota manual, folosind săgețile de pe tastatură.

Pariul tău va fi plasat pe piață și în cazul în care este acceptat de un alt client, va fi confirmat la cota respectivă.

Urmărim Lista de recomandări începând cu ora 22:00!

BETFAIR

În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook - Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Lista de recomandări - folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet & Betfair!

Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.

Avem bucuria să îți prezentămși BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea “Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

- U and Unibet & Claudiu Hood  - BETFAIR


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri