Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul săptămânal - 30-31-01-2021 - Claudiu Hood

Biletul săptămânal îl urmărim în intervalul 30-31 Ianuarie 2021, în cotă 182.77, fiind alcătuit din 13 evenimente, axate pe numărul total de goluri înscrise. Bilet recomandat folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betano. Pariază Acum!
Bayern - Ponturi fotbal
Biletul săptămânal
January 30,2021
4 30 PM

Biletul săptămânal din fotbal 30-31-01-2021 

Betano

O cotă 182.77 marca Betano. 13 evenimente pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Bayern-Hoffenheim este primul eveniment ce trebuie să îl bifăm în cadrul biletului săptămânal!

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Bayern este cotată cu 1.25 la Betfair , egalul este cotat cu 7.00 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Hoffenheim este cotată cu 11.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.


bilet saptamanal hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până sâmbătă la ora 16:30Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 182.77 ce sper să vă fie cu folos!

Să înregistrăm un succes împreună!ponturi hood


Betano a urcat rapid în topul preferințelor pariorilor din România, principalele puncte de atracție fiind reprezentate de bonusul de înregistrare, de oferta foarte bogată a pariurilor sportive, inclusiv a celor antepost dar și datorită transmisiunilor sportive.

Bogăția ofertei nu se referă doar la numărul de evenimente, ci și la numărul de opțiuni pentru un eveniment, anumite opțiuni neputându-se găsi în altă parte. 


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul