Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul săptămânal - 28-31-12-2020 - Claudiu Hood

Biletul săptămânal îl urmărim în intervalul 28.12.2020 și 31.12.2020, fiind alcătuit din 10 evenimente, zece meciuri unde golurile în mod normal nu vor lipsi. Vă recomand o cotă 25.25 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Pariază Acum sau profită live!
Atletico Madrid - Ponturi fotbal
Biletul săptămânal
December 28,2020
6 PM

Biletul săptămânal din fotbal 28-12-2020 / 31-12-2020 – Winmasters

O cotă 25,25 propusă folosind oferta Winmasters.

Besiktas-Sivasspor este primul eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri sau pe seama unui număr total de cornere și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Besiktas este cotată cu 1.97 la Betano, egalul este cotat cu 3.50 la Betfair iar o potențială victorie a celor de la Sivasspor este cotată cu 4.15 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.


bilet saptamanal hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos! ⇓⇓⇓


    


Poți plasa acest bilet la pariuri până în 28.12.2020, până la ora 18:00O cotă totală 25.25 ce sper să vă fie cu folos! Marca Winmasters.

Miza recomandată –  maxim 100 Ron.

Aveți material suficient să vă inspirați, puteți forma bilete sau profitați live!

ATENȚIE! Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți!

Să înregistrăm un nou succes împreună dragi prieteni,urmăritori! Marca Winmasters.ponturi hood


Agenția de pariuri online Winmasters  se adaptează continuu nevoilor pariorilor români. Acest lucru este posibil printr-o permanentă legatură cu jucătorii și prin implementarea multor idei venite de la aceștia.

Bonusul de bun venit interesant, oferta bogată la pariuri sportive pre-meci și live și pariurile ante-post care nu vizează doar fotbalul sunt câteva dintre argumentele ce fac din Winmasters o agenție unde să dorești să-ți plasezi pariurile.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul