Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul săptămânal - 26-29-05-2021 - Claudiu Hood

Biletul săptămânal este format din 2 evenimente, din cele 2 finale europene, finala Europa League și cea Champions League. Vă recomand o cotă totală 5.90, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet. Pariază Acum sau Profită live!
Biletul săptămânal
May 26,2021
10 PM

Biletul săptămânal 26-29-05-2021 – Sportingbet

O cotă totală 5.90 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet. Două meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


bilet saptamanal hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:00


Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Villareal este cotată cu 4.90 la Sportingbet, egalul este cotat cu 3.55 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la United este cotată cu 1.80 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat  între minutul 15 și pauza evenimentului și printr-un potențial gol înscris între minutul 60 și fluierul final.

Cât de tare!! Cele 2 cluburi ce le simpatizez de 15 ani au ajuns în finala Europa League.

Submarinul galben are de dus o luptă grea cu United, mă aștept ca englezii să înscrie în ambele reprize și primim o cotă prea bună încât să nu o recomand.

Aștept cu mare interes această finală, o să profităm categoric și live, axându-ne evident pe ultimele 30 minute ale reprizelor.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat  între minutul 15 și pauza evenimentului și printr-un potențial gol înscris între minutul 60 și fluierul final.

City pornește ca favorită însă mă aștept ca ambele cluburi să înscrie minim 1 gol în eveniment.

Chelsea în urma ultimelor 2 săptămâni mi-a lăsat impresia că se află pe un drum alunecos.

Manchester City arată tot mai bine pe plan ofensiv și vom vedea în cadrul acestei finale cine se mobilizează mai bine.

Golurile nu ar trebui să lipsească dragi prieteni,urmăritori.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! Sportingbet este una dintre cele mai apreciate de către pariorii din România. Bogăția ofertei joacă un rol destul de important în această apreciere, însă nu numai acest aspect determină utilizatorii să se înregistreze la Sportingbet.

Să nu uităm nici de posibilitatea de a închide pariul prin (Cash Out). Nu știm dacă majoritatea utilizatorilor se înregistrează la această casă de pariuri doar pentru unul din punctele forte. Fiecare dintre acestea contează însă pentru ca utilizatorul să își creeze o impresie și mai bună despre Sportingbet îi recomand cu încredere!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul