Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul săptămânal - 19-20-12-2020 - Claudiu Hood

Biletul săptămânal îl urmărim în 19 Decembrie 2020 prin cinci evenimente și în 20 Decembrie 2020 prin cinci meciuri, zece întâlniri unde golurile nu vor lipsi în mod normal. Vă recomand o cotă totală 24.29 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport, pariază acum sau profită live!
Inter - Ponturi fotbal
Biletul săptămânal
December 19,2020
2 30 PM

Biletul săptămânal din fotbal 19-20.12.2020 888Sport

O cotă 24.29 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Zece evenimente pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


 


Poți plasa acest bilet la pariuri până sâmbătă la ora 14:30

 888Sport


Leverkusen-Bayern este evenimentul ce îl aștept cu mai mare interes.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Leverkusen este cotată cu 3.95 la Sportingbet, egalul este cotat cu 4.00 la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 1.85 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.
Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Zece meciuri unde golurile nu vor lipsi.

Zece întâlniri ce ne vor ajuta să înregistrăm noi succese în cadrul sesiunilor live moderate.

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 24.29 ce sper să vă fie cu folos, miza maximă recomandată 100 Ron.

Să înregistrăm un succes împreună!ponturi hood


Multă lume pariază la casa de pariuri online 888sport, una care dispune de destule avantaje. Cel mai important pare a fi varietatea ofertei. Până la urmă, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori, 888sport prezentând o ofertă peste medie.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul