Winner Bonusul de miercuri!


Winner Bonusul de miercuri!

Winner

Casa de pariuri Winner te invita sa pariezi pe partidele aflate pe panoul Winner Bonus, unde se afla meciuri din tenis si fotbal. Thiem – Anderson, Astra – FC Copenhaga si Cibulkova – Bouchard sunt cele trei partide carora li se atribuie cote speciale si care pot fi combinate pe acelasi bilet, fara restrictie.

WINNER BONUS

Elvetianul Thiem urmeaza sa-l intalneasca pe Kevin Anderson in turul II al turneului de la Toronto. Acesta vinie dupa elminarea din turul inaugural al turneului de la Kizbuhel (Austria), unde s-a jucat pe zgura si a cedat cu 0-2 in fata lui Jurgen Melzer. Cu toate acestea, Thiem este favorit numarul 5 in turneul canadian. De partea cealalta, sud-africanul Anderson a reusit sa-l elimine pe Troicki in minimum de seturi, dupa 90 de minute de joc.  Cei doi s-au intalnit de mai multe ori de-a lungul anilor, Anderson conducand cu 5-0 la general, dar Thiem si-a imbunatit jocul, fiind considerat viitorul numar 1 mondial de o parte a presei de specialitate. Cred ca elvetianul are ocazia acum sa sparga gheata si sa castige primul sau meci in fata lui Anderson. Cota pentru o victorie a lui Thiem este de 1.65 la Winner.

Astra Giurgiu si FC Copenhaga se vor duela pentru a doua oara in aproximativ o luna de zile. Cele doua s-au intalnit si intr-o partida amicala din stagiul de pregatire, cand giurgiuvenii s-au impus cu 1-0. Totusi, danezii sunt obisnuiti sa joace meciuri cu miza mare, in special ca au reluat campionatul de doua etape si au reusit tot atatea victorii. De altfel, FC Copenhaga a disputat 4 meciuri oficiale, avand golaveraj 16-0. De cealalta parte, formatia antrenata de Marius Sumudica este obisnuita si ea cu cupele europene, a luat contact in urma cu cateva sezoane, unde a facut o figura frumoasa, eliminand echipe cu renume, precum West Ham United sau Olympique Lyon. Cred ca un rezultat de egalitate ar fi multumitor pentru ambele echipe, in conditiile in care Astra pleaca din postura de defavorita. 1X are cota 1.75 la Winner, daca pariati pe cotele speciale.

WINNER BILER