Un parior inspirat la Winner: a transformat 2 lei in 6000 de lei

Un parior din Prahova a dat acum 2 zile o lovitura importanta la agentia Winner, cu doar 2 lei investiti el a reusit sa castige peste 6000 de lei din mai multe partide oficiale combinate cu unele meciuri amicale.

Un parior inspirat la Winner: a transformat 2 lei in 6000 de lei

Cota finala pe bilet a fost 3.311 iar din cele 9 selectii putem vedea cateva cote ridicate precum cea de la Jaro cu JJK Jyvaskyla incheiata 0-2 (0-0) in care pariorul nostru a mers pe un egal la pauza si victoria oaspetilor la final la cota 6. Cel mai riscant pronostic de pe tichet a fost la Young Boys vs. Galatasaray un meci din Uhren Cup incheiat in final cu scorul de 1-1, dupa ce turcii au condus la pauza cu 0-1 prin reusita lui Bruma in repriza secunda elvetienii au egalat pe final cu ajutorul lui Lecjaks – acest 2 pauza X final a avut o cota uriasa la Winner de 13 care l-a ajutat pe acest utilizator sa castige suma imensa.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru aceasta saptamana ! Madalin propune cota 4 si cota 9 Biletul saptamanii trecute a fost castigator,de data aceasta avem 2 bilete ale saptamanii,miza va apartine,biletele sunt plasate la fortuna,iar ultimul eveniment se v...
Bilete Pariuri : Un jucator a mizat pe 2 scoruri corecte si a dat lovitura ! Un parior a mizat 10 lei pe 2 scoruri corecte Un jucator a ales sa joace 2 evenimente la scor corect : Cehia : Slavia Praga - Liberec 1-2 Croatia : Rijeka - Osijek 1-2 A mizat 10 lei pe aceste 2 s...
Bilete Pariuri : Madalin mizeaza pe 5 evenimente ! Madalin propune cota 11 Pe bilet avem 5 evenimente,cota finala este 11,primul eveniment incepe la ora 15:00 .