Salutari,

Nu uitati incepand cu ora 22:15  românul Cristian Hammer Ciocan  va boxa în meciul carierei la O2 Arena din Londra împotriva britanicului Tyson Fury pentru centura WBO International la categoria grea! Care-s șansele noastre?!

WilliamHill are acest meci in oferta de pariere. Din imaginea de mai jos vedem ca britanicul este cotat ca mare favorit, avand cota la pariuri pentru victorie de doar 1.05!

cote

Desi cotat cu 10 la victorie, romanul nostru se afla la cel mai important meci al carierei, deci fara doar si poate va da tot pentru a face un meci cat mai bun in aceasta seara. Exista si unele voci care spun ca ar avea sansa lui in acest meci.

Unul dintre cititorii nostri chiar merge pe  victorie a romanului prin Knock-Out, Knock-Out tehnic, abandon sau descalificare, avand o cota foarte mare la pariuri : 17.00! Puteti vedea biletul  mai jos:

ciocan

Tu ai pariat ceva la acest meci? Daca te pricepi la box spune-ne parerea ta!

Hai Cristian si hai ROMANIA!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Un jucator din Buzău a castigat peste 12.000 lei ! Un jucator a dat lovitura cu 150 ron miza Un parior din Buzău a mizat 150 ron pe 8 evenimente,3 dintre ele au fost din competitia champions league,in imagine sunt afisate atat pronosticurile,cat si r...
Ponturi fotbal FC Viktoria Plzeň – FCSB – Europa League 23 noiembrie 2017, Plzeň, Stadion: "Doosan Arena", ora: 20:00Europa League - TelekomSport1 HD & ProTv HD, Arbitru: Goran Pataki, Croaţia 1 solist Egal 2 solist FC Viktoria Plzeň ...
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 6 din champions league ! Madalin mizeaza pe ucl Pentru astazi avem un bilet cu cota finala aproximativ 7 din doar 4 evenimente,pronosticurile DA = ambele echipe marcheaza in cele 90 de minute.