Salutari,

Desi in weekendul ce tocmai a trecut cateva meciuri s-au terminat cu rezultate surprinzatoare ( Real, Dortmund si inca cateva), iata ca unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri offline din Romania – PUBLICBET – raporteaza castiguri importante platite catre clientii sai.

Cel mai spectaculos bilet, este unul jucat cu o miza uriasa: 8000 RON si care a fost castigator, fericitul parior incasand putin peste 42.000 RON! Fara doar si poate putem declara acest bilet ca fiind cel mai curajos al saptamanii:

8000 ronLa celalta extrema, cu o miza relativ mica, alt parior candideaza la “inspiratia” saptamanii cu urmatorul bilet jucat cu 20 ron si castig de peste 6400!

20 ronDin categoria “cum sa faci peste 100 de milioane” sunt si biletele urmatoare, unde o miza moderata a adus jucatorilor peste 100 de milioane de lei vechi pe fiecare bilet :

100 mil100mil2Castiguri insemnate s-au semnalat si la egalurile din Italia:

egal

Desigur acestea sunt doar cele mai interesante bilete castigatoare la pariuri din acest weekend, dar exista mult mai multe castiguri raportate de Publicbet pe pagina lor oficiala de facebook.

Felicitam si noi fericitii castigatori, consemnam pentru weekendul trecut : pariorii 1 – casele de pariuri 0 si va dorim ca saptamana asta cel putin sa repetati performanta!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cupele europene au fost cu noroc pentru un parior care a castigat 7000 de lei Dupa 3 zile de foc in cupele europene a venit momentul sa tragem linie si sa vedem daca suntem sau nu pe plus. Au fost rezultate destul de bune pentru pariori, cel putin in Liga Campionilor acolo unde...
Bilete Pariuri : Un jucator din Bucuresti a castigat 30.000 de euro ! Un parior a dat lovitura vietii Un jucator din Bucuresti a reusit sa castige un bilet cu 16 evenimente care a fost repetat de inca 3x,pe fiecare bilete are un castig fabulos de peste 34.000 lei ( in ...
Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru ultima saptamana din 2017 ! Madalin mizeaza pe biletele saptamanii Pentru acesta saptamana avem 2 bilete,cotele finale sunt 5,respectiv 14,incepand de astazi si pana duminica se disputa cate un meci zilnic de pe biletele propus...