Pariuri Sportive: Castiguri insemnate peste weekend


Salutari,

Desi in weekendul ce tocmai a trecut cateva meciuri s-au terminat cu rezultate surprinzatoare ( Real, Dortmund si inca cateva), iata ca unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri offline din Romania – PUBLICBET – raporteaza castiguri importante platite catre clientii sai.

Cel mai spectaculos bilet, este unul jucat cu o miza uriasa: 8000 RON si care a fost castigator, fericitul parior incasand putin peste 42.000 RON! Fara doar si poate putem declara acest bilet ca fiind cel mai curajos al saptamanii:

8000 ronLa celalta extrema, cu o miza relativ mica, alt parior candideaza la „inspiratia” saptamanii cu urmatorul bilet jucat cu 20 ron si castig de peste 6400!

20 ronDin categoria „cum sa faci peste 100 de milioane” sunt si biletele urmatoare, unde o miza moderata a adus jucatorilor peste 100 de milioane de lei vechi pe fiecare bilet :

100 mil100mil2Castiguri insemnate s-au semnalat si la egalurile din Italia:

egal

Desigur acestea sunt doar cele mai interesante bilete castigatoare la pariuri din acest weekend, dar exista mult mai multe castiguri raportate de Publicbet pe pagina lor oficiala de facebook.

Felicitam si noi fericitii castigatori, consemnam pentru weekendul trecut : pariorii 1 – casele de pariuri 0 si va dorim ca saptamana asta cel putin sa repetati performanta!