Noul selectioner al Romaniei a adus profit unui parior de la Winner

Aseara FRF l-a prezentat pe noul selectioner al Romaniei, Christoph Daum, neamtul in varsta de 62 de ani a mai antrenat in Germania, Turcia, Austria si Belgia reusind sa aiba rezultate foarte bune. Winner a oferit cote pentru principalii favoriti la ocuparea acestui post printre care s-a aflat si Walter Zenga, fostul antrenor de la Steaua. Pariorul nostru a mizat pe faptul ca italianul nu va fi la carma nationalei, un pariul destul de bun pentru ca de la inceputul saptamanii se stia deja ca Daum este in pole position pentru functia de selectioner.

Noul selectioner al Romaniei a adus profit unui parior de la Winner

Cota pronosticului ales de jucatorul din Alexandria a fost una destul de mica de 1.35, pentru a face ceva profit el a trebuit sa investeasca o suma importanta de 2.000 RON.

Winner

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune un bilet pentru weekend ! Madalin propune cota 10 pentru weekend Pentru acest weekend avem un bilet cu 7 evenimente,cota finala fiind 10,meciurile se desfasoara pe 3 zile,vineri-sambata-duminica,miza va apartine.
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 13 din Europa League ! Madalin mizeaza pe cornere si cartonase Acest bilet este format doar din cornere ( peste 8,5 cornere ) si 3 evenimente la peste 2,5 cartonase galbene,respectiv peste 3,5,biletul este plasat la public...
Bilete Pariuri : Madalin mizeaza pe 4 evenimente din europa league ! Madalin mizeaza pe cota 3 Pentru astazi avem 4 evenimente,primul meci incepe la ora 20:00,Fcsb sa marcheze in Israel 😀 ,celelalte incep la ora 22:05,biletul este plasat la fortuna.