Razvan din Craiova a dat lovitura la Superbet

In weeked-ul ce tocmai s-a incheiat un parior din Craiova a dat o lovitura frumoasa la pariuri, a reusit sa castige 7000 de lei cu o investitie de 100 de lei. 10 pariuri au fost din tenis si o singura partida a fost din fotbal.
BILETE pariuri

Cu 10 evenimente din tenis si unul singur din fotbal, Razvan a mers pe favoriti, cote care in mod normal ar trebui sa iasa, insa acest lucru de cele mai multe ori nu se intampla cand alegem mai multe meciuri. Olteanul a fost inspirat si a reusit sa ghiceasca nu mai putin de 11 rezultate, lucru de apreciat daca tinem cont ca multe dintre selectii sunt pe fete la tenis, stim cu totii pe tabloul WTA nu este zi fara o surpriza mare.

biletrazvan

Putin mai sus am spus ca miza a fost de 100 RON, am rotunjit pentru ca Superbet, ca orice alta casa din offline are taxa de 5% ce se retine din miza, deci practic doar 95RON au fost multiplicati cu cota finala de 60. Nu avem cum sa nu amintim acest lucru, pentru ca pana la ma urma este vorba de banii nostri, 5% mai ales dintr-o miza mai mare, nu este o taxa de neglijat. In online nu exista aceasta taxa, de aceea va invitam sa analizati cele mai bune case de pariuri online din Romania si astfel sa evitati acest inconvenient.