In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei


In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei

In urma cu doar cateva zile primeam de la acelasi utilizator din Alba 2 bilete ce i-au adus un profit de peste 10,000 de lei (vezi aici bilete) si spuneam atunci ca e ceva ce se intampla o data in viata…GRESIT! Astazi ne-a trimis alte bilete pe care a mizat sume ceva mai mari (avea de unde) si a castigat peste 8,000 de lei cu o miza totala de 160 RON.

Primul bilet a fost cel cu o miza mai mare, de 140 RON pentru ca a ales sa parieze doar pe 4 meciuri, cele mai mari emotii le-a avut la Liberec – Ostrava la care a pariat victorie gazde si peste 2.5 goluri, oaspetii au marcat cu doar cateva minute inainte de final golul al 3-lea.

Nebunie pe al 2-lea bilet, 10 selectii ce au format cota 8.000. Inspiratie incredibila la Petrolero de Yacuiba vs The Strongest din Bolivia, cititorul nostru a pariat pauza sau final 2, The Strongest a condus la pauza insa a pierdut repriza secunda. Mult noroc a avut si la Manchester City cu Norwich, la care a pariat 1 si peste 2.5 goluri, cu siguranta daca oaspetii nu egalau in minutul 83′ cetatenii nu ar mai fi atacat in valuri iar over-ul ar fi fost pus in pericol.

In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei