In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei

In urma cu doar cateva zile primeam de la acelasi utilizator din Alba 2 bilete ce i-au adus un profit de peste 10,000 de lei (vezi aici bilete) si spuneam atunci ca e ceva ce se intampla o data in viata…GRESIT! Astazi ne-a trimis alte bilete pe care a mizat sume ceva mai mari (avea de unde) si a castigat peste 8,000 de lei cu o miza totala de 160 RON.

Primul bilet a fost cel cu o miza mai mare, de 140 RON pentru ca a ales sa parieze doar pe 4 meciuri, cele mai mari emotii le-a avut la Liberec – Ostrava la care a pariat victorie gazde si peste 2.5 goluri, oaspetii au marcat cu doar cateva minute inainte de final golul al 3-lea.

Nebunie pe al 2-lea bilet, 10 selectii ce au format cota 8.000. Inspiratie incredibila la Petrolero de Yacuiba vs The Strongest din Bolivia, cititorul nostru a pariat pauza sau final 2, The Strongest a condus la pauza insa a pierdut repriza secunda. Mult noroc a avut si la Manchester City cu Norwich, la care a pariat 1 si peste 2.5 goluri, cu siguranta daca oaspetii nu egalau in minutul 83′ cetatenii nu ar mai fi atacat in valuri iar over-ul ar fi fost pus in pericol.

In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune 3 evenimente pentru astazi ! Madalin mizeaza pe cota 7 Pentru astazi avem un bilet cu doar 3 evenimente,Fcsb-Dortmund-Monaco,oaspetii castiga si marcheaza minim 2 goluri.
Bilete Pariuri : Madalin propune 3 bilete bonus dublu ! Madalin propune 3 bilete bonus dublu Am pregatit 3 bilete bonus dublu,sunt incluse atat evenimente din weekend ce se disputa in campionatele interne,dar si evenimente din champions leage,respectiv eu...
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 13 pentru astazi ! Madalin propune cota 13  Pentru astazi avem un bilet cu cota 13 din 9 evenimente,primul eveniment incepe la ora 21:45.