In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei

In urma cu doar cateva zile primeam de la acelasi utilizator din Alba 2 bilete ce i-au adus un profit de peste 10,000 de lei (vezi aici bilete) si spuneam atunci ca e ceva ce se intampla o data in viata…GRESIT! Astazi ne-a trimis alte bilete pe care a mizat sume ceva mai mari (avea de unde) si a castigat peste 8,000 de lei cu o miza totala de 160 RON.

Primul bilet a fost cel cu o miza mai mare, de 140 RON pentru ca a ales sa parieze doar pe 4 meciuri, cele mai mari emotii le-a avut la Liberec – Ostrava la care a pariat victorie gazde si peste 2.5 goluri, oaspetii au marcat cu doar cateva minute inainte de final golul al 3-lea.

Nebunie pe al 2-lea bilet, 10 selectii ce au format cota 8.000. Inspiratie incredibila la Petrolero de Yacuiba vs The Strongest din Bolivia, cititorul nostru a pariat pauza sau final 2, The Strongest a condus la pauza insa a pierdut repriza secunda. Mult noroc a avut si la Manchester City cu Norwich, la care a pariat 1 si peste 2.5 goluri, cu siguranta daca oaspetii nu egalau in minutul 83′ cetatenii nu ar mai fi atacat in valuri iar over-ul ar fi fost pus in pericol.

In comuna Sasciori din Alba se castiga din nou peste 8,000 de lei

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Un jucator din Bucuresti a castigat 30.000 de euro ! Un parior a dat lovitura vietii Un jucator din Bucuresti a reusit sa castige un bilet cu 16 evenimente care a fost repetat de inca 3x,pe fiecare bilete are un castig fabulos de peste 34.000 lei ( in ...
Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru ultima saptamana din 2017 ! Madalin mizeaza pe biletele saptamanii Pentru acesta saptamana avem 2 bilete,cotele finale sunt 5,respectiv 14,incepand de astazi si pana duminica se disputa cate un meci zilnic de pe biletele propus...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 1 pauza 2 final ! Madalin mizeaza pe pauza final Pentru astazi avem 2 meciuri 1 pauza 2 final,primul meci incepe la 15:30,iar al 2-lea la 18:30,ambele evenimente sunt din Turcia.