Fii Winner si incepe weekendul cu dreptul!


Fii Winner si incepe weekendul cu dreptul!

Winner

Astazi, 29 iulie, pe panoul Winner Bonus se regasesc trei meciuri, din doua sporturi, carora bookmakerii le atribuie cote marite. Fotbalul si tenisul sunt sporturile care dau cele mai interesant meciuri de astazi.

Mechelen – Club Brugge, incepe la ora 21:30 si este meciul de deschidere al sezonului 2016/2017 din Jupiler League. Gazdele au terminat sezonul anterior la mijlocul clasamentului, foarte departe de podium, in timp ce Club Brugge a castigat campionatul la pas, calificandu-se direct in grupele Ligii Campionilor. Campionii au inceput cu dreptul si acest sezon, castigand Supercupa Belgiei, in urma cu o saptamana, 2-1 cu Standard Liege. Mechelen a avut mereu probleme cand a jucat cu Brugge, drept dovada stau rezultatele directe din sezonul anterior, cand a pierdut la trei goluri diferenta ambele dispute (0-3 in tur si 1-4 in retur). O victorie a oaspetilor este cotata cu 1.90 la Winner.

Cuplurile Bryan/Bryan si Mergea/Tecau se vor duela astazi, nu inainte de ora 18:00, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto. Favoriti numarul 1, americanii nu avut probleme in primul tur, cand s-au impus cu 2-0 in fata perechii Matkowski/Mirnyi. De partea cealalta, perechea romanilor Mergea/Tecau  a stat sub o ora pe teren, impunandu-se tot cu 2-0, in fata talentatilor jucatori Isner/Zverev. Romanii au jucat impreuna la inceputul acestei luni, in disputa de dublu din cadrul Cupei Davis, iar de atunci au mers in aceasta formula la Washington si acum, la Toronto. Ambele echipe servesc foarte bine, dar americanii joaca pe suprafata lor favorita si cu toate ca au o varsta inaintata, cred ca se vor impune in acest meci. 1.60 este cota pentru o victorie a americanilor.

WINNER BILET