Dupa 3 zile de foc in cupele europene a venit momentul sa tragem linie si sa vedem daca suntem sau nu pe plus. Au fost rezultate destul de bune pentru pariori, cel putin in Liga Campionilor acolo unde nu am avut parte de surprize. In Europa League am asistat la o surpriza chiar pe National Arena acolo unde FCSB s-a impus in fata lui Lazio cu 1-0. De aceasta victoria a profitat un parior din Bucuresti care a mizat pe victoria “ros-albastrilor” la cota 4.25.

Pe langa acest eveniment pe biletul jucat offline au mai fost 3 meciuri, Real – PSG cu selectia GG in prima repriza, Porto – Liverpool 2 solist si Dortmund – Atalanta 1 si peste 2.5 goluri. Pariorul a incasat peste 7.000 RON, ce-i drept nici suma investita nu este chiar mica, a bagat pe bilet 100 RON, semne ca avea incredere marita in aceste pariuri.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Un jucator din Bucuresti a castigat 30.000 de euro ! Un parior a dat lovitura vietii Un jucator din Bucuresti a reusit sa castige un bilet cu 16 evenimente care a fost repetat de inca 3x,pe fiecare bilete are un castig fabulos de peste 34.000 lei ( in ...
Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru ultima saptamana din 2017 ! Madalin mizeaza pe biletele saptamanii Pentru acesta saptamana avem 2 bilete,cotele finale sunt 5,respectiv 14,incepand de astazi si pana duminica se disputa cate un meci zilnic de pe biletele propus...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 1 pauza 2 final ! Madalin mizeaza pe pauza final Pentru astazi avem 2 meciuri 1 pauza 2 final,primul meci incepe la 15:30,iar al 2-lea la 18:30,ambele evenimente sunt din Turcia.