Cotele speciale oferite de Winner!


 Cotele speciale oferite de Winner!

Winner

Marti, 26 iulie, casa de pariuri Winner combina fotbalul cu tenisul si ofera trei meciuri interesante pe panoul Winner Bonus. Astfel, cele trei partide primesc cote marite si mult mai interesant este ca pot fi combinate pe acelasi bilet, fara vreo alta restrictie.

Monica Niculescu – Jelene Ostapenko este unul dintre meciurile ce se disputa astazi, in primul tur al turneului de la Montreal (Canada).Ambele jucatoare au facut trecerea de la alte suprafete pe suprafata dura inca din urma cu o saptamana, cand au fost eliminate din primul tur, dar din turnee diferite. Daca Monica a pierdut la Washington, Ostapenko a fost invinsa la Stanford, de o jucatoare de pe locul 159 WTA. La primul lor meci direct, o sa fie foarte interesant deoarece Monica Niculescu adopta stilul ei cunoscut, cu minge lunga, incercand sa-si faca adversara sa greseasca. Pe de alta parte, Ostepanko prefeara sa scurteze schimburile, trimitand lovituri in forta. Cred ca Monica o poate invinge pe letona in varsta de numai 19 ani, avand experienta si stilul de joc de partea ei. Cota pentru victoria romancei este de 2.05 la Winner.

Sparta Praga – Steaua este unul dintre meciurile disputate astazi, in prima mansa a turului al III-lea preliminar din Liga Campionilor. Sparta Praga este o echipa experimentata, cu jucatori care s-au aflat si la Campionatul European de fotbal, acolo unde Cehia a iesit inca din grupe, in timp ce Steaua a pierdut cativa jucatori care puteau face diferenta, in special Fernando Varela, care a lasat un gol in defensiva. Disputand primul meci acasa, Sparta Praga este favorita si cred ca experienta jucatorilor si felul cum trateaza fazele fixe si-ar putea pune amprenta diseara. 1.70 este cota la Winner pentru o victorie a cehilor de la Sparta Praga.

Winner