Biletul zilei: Ponturi pauza / final de la Mark

Mark este un vechi si fidel membru al comunitatii noastre. In general el posteaza in cronologie ponturi pentru pariurile de tip pauza / final sau numar goluri 7+

De ceva timp i-am urmarit pronosticurile si pot spune ca are o rata buna de reusita, evident nu pierdem din vedere dificultatea unui astfel de pronostic.

Atazi a postat urmatoarele meciuri la care el crede ca se va intampla o rasturnare de scor la pauza:

Biletul zilei: Ponturi pauza / final de la Mark

Biletul zilei: Ponturi pauza / final de la Mark

 

Sunt 6 ponturi pauza / final din Irlanda de Nord , Romania, Anglia si Franta. Foarte important pariati doar pe cele care va inspira incredere, sau toate in sistem, insa retineti ca nu sunt date ca 100% ponturi sigure – sunt doar feelinguri sau analize ale cititorului nostru.

Multa bafta astazi la biletul zilei cu ponturi pauza / final !

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune 3 evenimente pentru astazi ! Madalin mizeaza pe cota 7 Pentru astazi avem un bilet cu doar 3 evenimente,Fcsb-Dortmund-Monaco,oaspetii castiga si marcheaza minim 2 goluri.
Bilete Pariuri : Madalin propune 3 bilete bonus dublu ! Madalin propune 3 bilete bonus dublu Am pregatit 3 bilete bonus dublu,sunt incluse atat evenimente din weekend ce se disputa in campionatele interne,dar si evenimente din champions leage,respectiv eu...
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 13 pentru astazi ! Madalin propune cota 13  Pentru astazi avem un bilet cu cota 13 din 9 evenimente,primul eveniment incepe la ora 21:45.