Salutari,

Am vazut si publicat fel si fel de bilete la pariuri ale jucatorilor care ne citesc in fiecare zi: unele cu sume imense, altele castigate cu miza minima si cota astronomica, insa mai rar mi-a fost dat sa vad un asemenea bilet: pariorul parca ar fi vazut deja meciul cand a ales urmatoarele selectii pe biletul zilei la meciul Partizan – Steaua!

1. peste 2.5 goluri & peste 12.5 cornere, Goluri si cornere, Partizan – FC Steaua B  – cota 9.00

2. cartonas rosu, Va fi cartonas rosu? , Partizan – FC Steaua B – cota 3.20

3. penalty in meci, Va fi penalty în meci?, Partizan – FC Steaua B – cota 3.50

4. FC Steaua B: J.Hamroun, Marcator / Primul marcator, Partizan – FC Steaua B – cota 4.50

Cota totala pe biletul jucat la pariuri la Superbet : 453 , Miza : 2 RON, Castig : 861!

bilet pariuri superbet 1

Acelasi parior a jucat acelasi bilet si cu miza de 3 ron dar in sistem 3,4 / 4 incasand inca 500 ron. Profitabila investitia de 5 ron!

bilet pariuri superbet 2

Pentru cei sceptici biletele chiar sunt reale, codurile de verificare sunt : 3511-Y1Z2O8 si 3511-Y1Z2OC

Ca nota personala cred ca lipseste doar clasicul 2 pauza – 1 final 😀 insa chiar si fara asa cum am spus rar mi-a fost dat sa vad asemenea inspiratie !

Desi pariorul este stelist infocat, castigul incasat este consolarea pentru prestatia slaba a echipei favorite de aseara.

Felicitari si la mai mare!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru aceasta saptamana ! Madalin propune cota 4 si cota 9 Biletul saptamanii trecute a fost castigator,de data aceasta avem 2 bilete ale saptamanii,miza va apartine,biletele sunt plasate la fortuna,iar ultimul eveniment se v...
Bilete Pariuri : Un jucator a mizat pe 2 scoruri corecte si a dat lovitura ! Un parior a mizat 10 lei pe 2 scoruri corecte Un jucator a ales sa joace 2 evenimente la scor corect : Cehia : Slavia Praga - Liberec 1-2 Croatia : Rijeka - Osijek 1-2 A mizat 10 lei pe aceste 2 s...
Bilete Pariuri : Madalin mizeaza pe 5 evenimente ! Madalin propune cota 11 Pe bilet avem 5 evenimente,cota finala este 11,primul eveniment incepe la ora 15:00 .