Salutari,

Inca putin si incep meciurile din Champions League.

Mihai un cititor fidel al nostru ne-a trimis biletele sale de ultim moment, ce parere ai?unibet1

Primul bilet este un combo  format din castigatorul meciului si peste 2,5 goluri. Mihai crede ca Dortmund si Barcelona vor castiga si se vor da 3+ goluri in meci

unibet2

 

unibet3

Combinatiile de mai sus contin pariuri pe numarul de suturi pe spatiul portii, atat totale cat si ale echipelor gazda

Ultimul bilet este o fantezie ca sa ii spunem asa, o dubla pe evenimentele speciale, tip de pariu care are cea mai mare cota doar la Unibet!

unibet4

Probabil ultimul bilet este jucat doar de distractie, insa cota oferita la acest pariu este mai mult decat frumoasa,  iar cu putin noroc sau inspiratie, cu doar 5 euro Mihai poate incasa peste 1800 euro. El a mizat ca Reus si Suarez vor marca, vor primii cartonas si echipele lor vor marca!

Va dorim cat mai multe “verzi” in seara asta si spor la castiguri!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune 3 evenimente pentru astazi ! Madalin mizeaza pe cota 7 Pentru astazi avem un bilet cu doar 3 evenimente,Fcsb-Dortmund-Monaco,oaspetii castiga si marcheaza minim 2 goluri.
Bilete Pariuri : Madalin propune 3 bilete bonus dublu ! Madalin propune 3 bilete bonus dublu Am pregatit 3 bilete bonus dublu,sunt incluse atat evenimente din weekend ce se disputa in campionatele interne,dar si evenimente din champions leage,respectiv eu...
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 13 pentru astazi ! Madalin propune cota 13  Pentru astazi avem un bilet cu cota 13 din 9 evenimente,primul eveniment incepe la ora 21:45.