Cum deschidem un cont la Betfair


 

Pentru a ajunge pe site-ul celor de la Betfair dam click pe acest link: ponturi-bune.ro/casedepariuri/betfair/ sau ii dam copy+paste in browser.

 

 

Ajunsi pe website dam click pe butonul “Inscrie-te acum” din parte de jos pentru a deschide un cont nou.

 

 

De aici completam formularul cu datele noastre personale, aveti grija sa retineti mail-ul, cu el va veti conecta, in loc de username. Codul de promotie ZSKA10 este deja introdus, daca nu vreti sa beneficiati de oferta de bun venit il stergeti. Verificati inca o data daca ati introdus toate datele corect si dati click pe “Sunt de acord si deschid contul”.

 

 

Contul este acum activ, puteti face direct un depozit sau mai puteti inspecta platforma si oferta sportiva inainte.

 

 

Cum facem un depozit la Betfair

La Betfair putem face depozit prin card de credit/debit, neteller, skrill, paysafecard, western union sau transfer bancar. Comisionul pentru depozit prin VISA sau Mastercard este de 0% iar suma minima perceputa de Betfair este de 6€.

 

 

Cum luam bonusul de bun venit la Betfair

Deschide un cont la Betfair folosind codul promotional ZSKAAM, foloseste cel putin 10 euro si primesti automat suma folosita sub forma de bonus pana la 200 euro. Inainte de a putea retrage bonusul acesta trebuie rulat de 3 ori. Pariurile care nu contin cel putin o selectie cu o cota mai mare sau egala cu 1.50, nu vor fi calculate la cerintele de rulaj.