Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Betfair bonus

Betfair are pentru clientii noi oferte foarte bune, daca vreti sa jucati la pariuri sportive aveti un bonus de 550 RON iar pentru cei care vor sa afle toate detaliile despre conditiile de acordate, acest material este exact ceea ce va trebuie.

Betfair bonus sport

Bonusul de bun venit de la Betfair este de 100% pana la 550 RON. Pentru a te califica trebuie sa folosesti codul special ZSKW11 si sa faci un depozit de cel putin 50 RON. Bonusul este creditat saptamanal, pentru fiecare din primele 11 depuneri de minim 50 RON. Bonusul primit are conditii de rulaj x6 la cota minima 1.60.

1. Procent bonus Betfair

Betfair are o oferta excelenta pentru pariuri, acopera chiar si unele competitii mai putin populare. Se acorda un procent de 100% pentru bonusul de bun venit care poate ajunge pana la o suma frumoasa.

100% până la 550RON
Pariază acum

2. Valoarea bonusului

Valoarea totala a bonusului este de 550 RON. La fiecare din primele 11 depozite de minim 50 RON primesti 50 RON ca bonus.

3. Conditii de rulaj

Bonusul acordat are conditii de rulaj x6 la sport.

4. Depozit minim

Depozitul minim este de 50 RON.

5. Cote minime

Pentru a indeplini conditiile de rulaj trebuie sa rulezi bonusul la cote minime de 1.60.

6. Valabilitatea bonusului

Bonusurile primite au o valabilitate de 7 de zile.

7. Conditii de retragere a bonusului

Nu uita sa folosesti codul ZSKW11 la inregistrare si sa respectii conditiile de pariere in timp util.

Betfair bonus pentru cazino online

Oferta de sloturi pe cazino online Betfair devine din ce in ce mai buna, puteti sa jucati pe bani reali o multime de sloturi online cunoscute, inclusiv cele mai tari lansari de la producatori de top. Pentru aceste jocuri si altele din casino, puteti primi un bonus de 100% pana la 1000 RON dar si 100 de rotiri gratuite.

Betfair bonus cazino

Bonusul de bun venit este acordat pentru primul depozit intr-un procentaj de 100%, pana la 1000 Lei. Primiti bonusul doar daca depuneti minim 50 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa il rulati de minim 30 de ori la sloturi intr-un termen de cel mult 7 de zile.

bonus cazino betfair

Oamenii sunt interesati si de: