Betfair bonus

Betfair are pentru clientii noi oferte foarte bune, daca vreti sa jucati la pariuri sportive aveti un bonus de 450 RON iar pentru cei care vor sa afle toate detaliile despre conditiile de acordate, acest material este exact ceea ce va trebuie.

Betfair bonus sport

Bonusul de bun venit de la Betfair este de 100% pana la 450 RON. Pentru a te califica trebuie sa folosesti codul special ZSKW09 si sa faci un depozit de cel putin 100 RON. Suma depusa si bonusul primit au conditii de rulaj x10 la cota minima 1.60.

1. Procent bonus Betfair

Betfair are o oferta excelenta pentru pariuri, acopera chiar si unele competitii mai putin populare. Se acorda un procent de 100% pentru bonusul de bun venit care poate ajunge pana la o suma frumoasa.

100% până la 450RON
Pariază acum

2. Valoarea bonusului

Valoarea totala a bonusului este de 450 RON. Adica cat depui atata primesti in limita a 450 RON. Sa zicem ca depui 200 RON mai primesti cadou ca bonus 200 RON.

3. Conditii de rulaj

Bonusul acordat are conditii de rulaj x10 la sport.

4. Depozit minim

Depozitul minim este de 100 RON, nu este cel mai mic depozit dar oricum pentru a lua cat mai mult din bonus trebuie sa iti alimentezi contul cu o suma mai maricica.

5. Cote minime

Pentru a indeplini conditiile de rulaj trebuie sa rulezi bonusul la cote minime de 1.60.

6. Valabilitatea bonusului

Bonusurile primite au o valabilitate de 90 de zile.

7. Conditii de retragere a bonusului

Nu uita sa folosesti codul ZSKW09 la inregistrare si sa respectii conditiile de pariere in timp util.

Betfair bonus pentru cazino online

Oferta de sloturi pe cazino online Betfair devine din ce in ce mai buna, puteti sa jucati pe bani reali o multime de sloturi online cunoscute, inclusiv cele mai tari lansari de la producatori de top. Pentru aceste jocuri si altele din casino, puteti primi un bonus de 100% pana la 1000 RON dar si 100 de rotiri gratuite.

Betfair bonus cazino

Bonusul de bun venit este acordat pentru primul depozit intr-un procentaj de 100%, pana la 1000 Lei. Primiti bonusul doar daca depuneti minim 50 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa il rulati de minim 30 de ori la sloturi intr-un termen de cel mult 7 de zile.

bonus cazino betfair

Oamenii sunt interesati si de: