Intrati pe internet si tastati adresa ponturi-bune.ro/casedepariuri/betano, in acest fel va asigurati un cont cu bonusuri exclusive prin Ponturi-Bune.

 

 

Imediat ce ati intrat pe site apare un formular de inscriere care contine doar 3 campuri, dupa ce le completam si dam click pe inregistrare vom fi trimisi catre sectiunea completa de register.

 

 

In 3 pasi pe care ii parcurgem rapid vom finaliza inregistrarea, la pasul 1 trebuie sa completam doar numele si prenumele celelalte campuri fiind deja introduse din fereastra care a aparut prima oara.

 

 

La pasul 2 introducem data nasterii, adresa si CNP-ul. La numarul de telefon nu uitati sa introduceti si prefixul pentru Romania +40.

 

In final setam cateva detalii de securitate.

 

 

Verificati mailul si nr. de telefon pentru confirmarea inregistrarii. Daca nu primiti codul de confirmare pe mail (se intampla foarte des acest lucru la Betano) trimiteti un mail (de pe cel cu care v-ati inscris) la romania[@]betano.com cu subiectul Inregistare utilizator “user-ul vostru”.

 

 

Cum facem un depozit la Betano?

In partea dreapta de sus a site-ul avem butonul “Depunere”, dupa ce am dat click pe el ne apar toate informatiile necesare pentru a face un depozit fie prin Skrill, Neteller, Paysafecard sau direct cu cardul nostru. Suma minima care trebuie depusa este de 20 RON.

 

 

Cum luam bonusul de bun venit la Betano?

Dupa ce am facut primul depozit contul nostru este creditat automat cu 100% pana la 200 RON (ATENTIE, chiar daca depozitul la Betano este de minim 20 RON pentru a lua bonusul trebuie sa depuneti minim 25 RON). De exemplu daca depunem 100 RON mai primim sub forma de bonus inca 100 RON. Avem la dispozitie 90 de zile pentru a rula bonusul + depozitul initial de minim 5 ori pe cote de 1.65 sau mai mari.