Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Betano bonus

In aceasta pagina vei afla toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre bonusul oferit de Betano Romania. Iti oferi pe larg date utile despre conditiile bonusului, de la rulaj pana la termenul limita la care poate fi folosit si transformat in bani reali.

Betano bonus sport

Bonusul de bun venit este acordat pentru primul depozit intr-un procentaj de 100%, pana la 500 Lei. Pentru a retrage bonusul trebuie sa il rulati de minim 10 ori la cote de minim 1.65 intr-un termen de cel mult 90 de zile.

1. Procent bonusuri Betano

Betano ofera clientilor noi un bonus foarte bun pentru pariuri sportive dubleaza primul depozit in limita a 500 RON. De exemplu daca faceti un depozit de 200 RON, mai primiti inca 200 RON sub forma de bonusuri. Va sfatuim sa faceti un depozit cat mai mare pentru ca a incasa un procent de 100% la primul depozit.

100% pana la 500 RON bonus
Pariază acum

2. Valoarea bonusului

Bonusul de inscriere la Betano Sport ajunge pana la 500 RON. Pentru ca primul depozit ne este egalat, practic cat depunem, atat primim in limita a 500 de lei. Poate ca nu este cea mai mare valoarea, insa chiar nu cred ca aveam nevoie de o suma si mai mare, pana la urma sa depunem 500 sa mai primim inca 500 este o varianta rezonabila.

3. Conditii de rulaj

Bonusul oferit de Betano Sport de 100% pana la 500 RON trebuie rulat de 10 ori la pariuri sportive. Sunt conditii decente, pentru ca doar suma bonus trebuie rulata x10 nu si depozitul asa cum am mai vazut la alte case de pariuri online.

4. Depozit minim

Depozitul minim este de 25 RON la Betano pentru a incasa bonusul de bun venit la sport. Pentru ca se acorda o singura data noi va recomandam sa faceti un prim depozit mai consistent pentru a lua cat mai mult din bonusul de inregistrare.

5. Cote minime

Pentru a indeplini conditiile de rulaj trebuie sa plasati bilete simple sau multiple pe sport la o cota minima de 1.65 per selectie. Este o cota ce poate fi atinsa fara prea mari emotii, mai ales ca noi recomandam sa jucati ceva cote mai mari decat cote foarte mici.

6. Valabilitatea bonusului

Aveti la dispozitie nu mai putin de 90 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj ale acestui bonus, noi zicem ca este o perioada foarte lunga. Deci nu trebuie sa va grabiti pentru ca aveti suficient timp la dispozitie.

7. Conditii de retragere a bonusului

Nu exista conditii speciale la retragerea bonusului, doar sa indeplinitii conditiile in timp util. De retinut ca nu va puteti califica pentru bonusuri daca faceti depozit prin Skrill sau Neteller.

Betano bonus pentru cazino online

Pentru cazino avem un bonusuri mult mai generos pentru ca in aceasta sectiune vorbim despre alt rulaj, alte sume si total alt ritm in care pariem. Bonusul se ridica pana la 1000 RON si egaleaza practic primul depozit facut.

Avem cele mai cunoscute jocuri de pacanele la care putem folosi acest bonus, sute de sloturi gata sa le incerci cu pachetul de inscriere fabulos de 1000 RON. Conditiile de rulaj sunt simple, la sloturi trebuie sa rulati x25 iar la casino live se schimba conditiile si aveti ceva mai mult de rulat, de aceea noi recomandam sa consumati bonusul la jocurile ca la aparate.

Betano bonus cazino

Bonusul de bun venit este acordat intr-un procent de 100% pentru primul depozit pana la cel mult 1000 RON. Puteti rula acest bonus la sloturi de 25 ori in termen de 7 zile.

Oamenii sunt interesati si de:

Recenzia noastra pentru cazino