Genk - St.Truiden. Albaștrii sunt cotați cu prima șansă la victorie.

Ziua de duminică este cea care închide etapa cu numărul 2 din fotbalul belgia, oferind fanilor din țara natală, trei jocuri extrem de interesante care vor avea în atenție echipele care se luptă an de an la campionat. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Genk și St.Truiden ,programat de la ora 19:00 pe Luminus Arena. Albaștrii au șanse mari să bifeze un nou succes, dar rămâne de văzut dacă oaspeții vor ceda toate cele trei puncte.
Sint-Truiden - Mechelen

Genk, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă, lucru care nu miră pe nimeni deoarece lotul este de departe mai bun decât al formației oaspete. Albaștrii, conduși de la margine de Paul Clement sunt pregătiți să reușească un sezon mult mai bun ca cel anterior, cu dorința de a se bate chiar la campionat. Au debutat perfect în noul sezon, scor 0-4 pe terenul celor de la Lokeren, meci controlat de la un capăt la altul de Genk care însă nu este la capacitate maximă conform declarațiilor oferite de antrenor. Dacă partida se va disputa în același ritm, albaștrii au mari șanse să se impună

St.Truiden, oaspetele acestui joc, se deplasează pe Luminus Arena, fiind în postura de outsider datorită lipsei de valoare și de experiență la nivel de lot, și chiar din cauza jocului care nu funcționează deloc bine față de sezonul anterior când mai mișca ceva. Începutul de campionat a fost relativ bun pentru St.Truiden, reușind să debuteze cu un rezultat de egalitate contra unei nou-promovate, Cercle Brugge. Jocul nu prea a strălucit pentru oaspeții din această seară, ocaziile lipsind cu desăvârșire, în timp ce apărarea a avut multe de furcă,  reușind în final să scape fără gol primit. Ritmul este destul de lent pentru fotbaliștii lui Brys care dacă se va menține și în această seară, lucrurile se vor îndrepta spre o înfrângere pentru St.Truiden.

Cred că albaștrii vor reuși să se impună în această seară deoarece fotbalul prestat în urmă cu o etapă nu are cum să ia alte conotații într-o săptămână. Genk poate câștiga acest joc deoarece deține experiența de care are nevoie în asemenea momente, iar cu siguranță tabela ne va indica cel puțin două goluri înscrise de albaștrii, mai ales că atacul este într-o formă excelentă după cele 4 goluri marcate în primul joc.

Pronosticuri HJK - O.Ljubljana