Club Brugge - Standard Liege. Cine va triumfa în finală?

Duminica aceasta vom putea lua parte la un super duel belgian pentru trofeul Supercupei. Această partida va alinia la centru cei doi granzi ai Belgiei, Club Brugge și St Liege care vor încerca să încânte publicul cu o demonstrație de forță cât și de spectacol. Club Brugge și St Liege sunt la prima partidă din acest sezon, astfel că lucrurile încă nu sunt așezate, iar posibilitatea erorilor fiind destul de mare pentru ambele echipe.

Club Brugge pornește la casele de pariuri cu prima șansă la câștigarea trofeului deoarece deține un lot mult mai valoros și mai experimentat decât echipa românului Răzvan Marin. Formația din Bruge este antrenată de croatul Leko și este pregătită și anul acesta să se încoroneze campioană. Întâi de toate, are multe partide de disputat, iar cea care deschide anul este tocmai acest joc din finala pentru supercupă, un trofeu care jucătorii și-l doresc foarte mult, fiind extrem de important ca aceștia să fie motivați la ora jocului. În perioada de pregătire, formația lu Leko a disputat câteva amicale care au arătat că Bruges rămâne o forță a fotbalului belgian, dar în cea mai mare parte că alcătuiește un grup unit care poate să se impună lejer dacă vor respecta planul tactic.

Standard Liege este inferioară fostei echipe a lui Dorin Rotaru, dar speră să aibă același parcurs ca în ultima perioadă care a reprezentat o nouă viață pentru echipa din Liege care cu siguranță se va zbate să cucerească o nouă supercupă. Românul Răzvan Marin a reușit sezonul trecut o întoarcere de 360 de grade, fiind aproape de titlu, comparativ cu poziția care se afla înainte cu câteva luni. Limitele formației antrenate de portughezul Sa Pinto nu se observă în absolut niciun context. Perioada de pregătire s-a realizat în oglindă pentru Standard care nu are chiar atât de multe de îndreptat dacă stăm să privim la lotul acesteia care este aproape neschimbat față de sezonul trecut, mizând mai mult pe omogenitate.

Fiind o finală ne putem aștepta la orice fel de rezultat, miza fiind trofeul supercupei care este dorit de ambele formații. Club Brugge deși este favorită destul de categoric dacă putem spune așa comparativ cu Liege care au o cotă mult mai mare. Acest aspect deși înclină spre o cucerire a trofeului de către Brugge, cele două formații se vor lupta de la egal la egal, iar mai ales că defensiva acesteia nu este la parametri mari, putem asista la un joc cu reușite în ambele porți.

Pronosticuri Levante - Sevilla