Club Brugge - Kortrijk. Oaspeții sunt victimă sigură.

Runda cu numărul 3 din fotbalul belgian se deschide în această zi de vineri cu o singură partidă pe afiș. Este vorba de meciul dintre Club Brugge și Kortrijk, duel programat de la ora 21:30 pe Jan Breyde Stadion. Cele două formații sunt destul de diferite din punct de vedere valoric, astfel că vom avea parte de un spectacol deoarece oaspeții vor încerca să se afirme în fața unui asemenea brand belgian, în timp ce fosta echipă a lui Dorin Rotariu are datoria morală față de suporteri pe lângă victorie, să realizeze un fotbal total din toate punctele de vedere.

Club Brugge, gazda de seamă al acestei partide, pornește cu prima șansă la obținerea unui succes care să o mențină în primele locuri din clasament deoarece start-ul de sezon este extrem de important, iar o mică diferență de puncte se poate mări considerabil cu timpul. Club Brugge a reușit sezonul trecut să câștige titlul, anul acesta având același obiectiv, dar să crească și valoarea jucătorilor în cupele europene. În prima etapă, echipa lui Ivan Leko a reușit scorul rundei, 5-2 în fața celor de la Eupen, partidă la îndemâna pentru campioană care nu a prezentat nicio emoție de-a lungul jocului. Runda trecută, Club Brugge și-a mai demonstrat încă odată forța în fața celor de la Mouscron, partidă deși câștigată cu doar 1-0, albaștrii  au jucat cu un om în minus mai bine de 80 de minute, reușind în cele din urmă să câștige jocul, fiind cu adevărat un lucru de lăudat și aplaudat.

Kortrijk, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Jan Breyde Stadion cu gândul să scoată un rezultat mare pe terenul campioanei. Lucrurile pentru formația lui de Boeck nu stau deloc prea bine în acest început de sezon, problemele existând încă de anul trecut, nereușind nici până azi să se rezolve, iar lotul rămânând destul de modest care nu poate emite pretenții la un loc prea sus în clasament. În acest moment, roși-albii ocupă poziția a 13-a  cu doar 1 punct obținut în acest început de sezon, dar speră ca în cel mai scurt timp să câștige primul joc pentru a-și face fanii fericiți. În prima etapă a primit nu mai puțin de 4 goluri din partea celor de la Anderlecht, în timp ce în runda a doua, a reușit să plece fără niciunul primit, dar nici nu a marcat pe terenul celor de la Antwerp.

Așadar, vom asista la un spectacol al campioanei din sezonu trecut sau la o revenire a echipei lui de Boeck? Sunt de părere că fosta formație a lui Dorin Rotariu nu poate scăpa victoria în această seară la felul cum se manifestă aceasta în teren, având o forță incredibilă ce este superioară acestui campionat, iar cu siguranță se va păstra și în jocul din această seară, urmând să mizez pe cel puțin 3 goluri marcate.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg