Charleroi - Gent. Ponturi pariuri și cote

Campionatul belgian a deschis porțile unui nou sezon de Jupiler League încă din seara de vineri, astfel că în această duminică oferă publicului alte patru meciuri spectaculoase. Unul dintre acestea este cel dintre Charleroi și Gent programat de la ora 19:00 pe Stade du Pays de Charleroi.
Charleroi

Charleroi este gazda acestei partide și formația care este cotată ușor cu a doua șansă însă victoria poate să apară oricând pentru formația care l-a format pe Cyril Thereau ca jucător. Alb-negrii au realizat un sezon precedent relativ bun în prima fază, iar în timpul play-off-ului pentru UEL lucrurile s-au mișcat excelent, mai ales că la echipa lui Osimhen exista un obiectiv: calificarea în cupele europene. Acest lucru nu s-a realizat din păcate datorită înfrângerii în finală contra celor de la Antwerp însă nucleul de jucători continuă la Charleroi fiind în continuare șanse mari să realizeze cel puțin același lucru ca anul precedent.

Top oferte la pariuri in Romania

Gent are o deplasare foarte dificilă pe terenul alb-negrilor de la Charleroi mai ales că știu foarte clar ce forță are formația lui Osimhen pe teren propriu. Albaștrii s-au relaxat în urmă cu un sezon când nu s-au mai concentrat prea mult pe campionat, fiind departe în zona de play-off de cupele europene, primind totuși un bilet în calificările UEL acolo unde poate profita și chiar să ajungă în grupe. După o vară cu foarte multe amicaluri care au pregătit aparent echipa foarte bine, roadele se culeg chiar contra celor de la Viitorul, formație ce a fost bombardată într-o repriză cu 5 goluri de Gent, un atac care a funcțioant impecabil. Scorul s-a terminat 6-3 în favoarea oaspeților din această seară, astfel că moralul este unul bun pentru băieții lui Thorup.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Charleroi – Gent

Au trecut mai bine de 6 partide între cele două formații, mai exact 3 ani, de la ultimul egal între Charleroi și Gent, un rezultat ce s-ar putea să nu se realizeze nici în această seară, fiind totuși greu de anticipat învingătoarea. Voi miza totuși pe o victorie a gazdelor care sunt preocupate de un start cât mai bun, în timp ce oaspeții vor încerca să scoată un egal, fiind concentrați mai mult pe deplasarea de la Constanța, deși ritm dețin deja după jocul din UEL, însă vom vedea dacă și-l va păstra la fel de activ.