Anderlecht - Oostende. Gazdele pornesc cu prima șansă.

Ziua de duminică este cea care închide etapa cu numărul 2 din fotbalul belgia, oferind fanilor din țara natală, trei jocuri extrem de interesante care vor avea în atenție echipele care se luptă an de an la campionat. Primul joc care deschide ziua în fapt este cel dintre Anderlecht și Oostende ,programat de la ora 15:30 pe Constant Vande Stock Stadium.

Anderlecht, gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la victorie, lucru cert dacă privim la lotul acesteia, de departe mai bun ca al combatantei din această după amiază. Echipa condusă de la margine de belgianul  Vanhaezebrouck a debutat cum nu se putea mai bine în noul sezon. Aceasta reușit să câștige primele trei puncte în fața celor de Kortrijk, duel care s-a terminat cu un scor fluviu, 1-4 în fața celor de la Anderlecht. Jocul a fost unul foarte bun pentru fosta echipă a lui Stanciu și Chipciu, dar acest lucru îi poate afecta pe jucători, greșind în fapt dacă vor decide să se relaxeze. Primul joc pe teren propriu în acest sezon ar trebui încununat cu o victorie.

Oostende, oasptele acestei partide, vine pe terenul celor de la Anderlecht cu dorința de a scoate un rezultat pozitiv deși este convinsă că are în față un adversar cu mult peste valoarea sa. Oostende a debutat și perfect în noul sezon, reușind să acumuleze maximul de puncte din prima confruntare a noului sezon. Este vorba de jocul de pe teren propriu contra celor de la Mouscron, scor 2-1 în favoarea celor de la Oostende care au arătat mult mai bine la mijlocul terenului. Atacul a funcționat și el bine pentru prima etapă, ne reușind totuși să fructifice toate ocaziile, dar lucrul cel mai important este victoria care cu siguranță va juca un rol important la moralul jucătorilor.

Gazdele sunt cotate cu prima șansă la câștigarea jocului conform caselor de pariuri, iar lucrurile sunt într-adevăr de logice dacă privim la jocul ambelor formații, comparația fiind destul de mare, însă în aceste începuturi de campionate, lucrurile pot lua o întorsătură în orice moment. Anderlecht cred că va reuși să câștige, dar cu siguranță va primi și gol deoarece dacă atacul celor de la Oostende se va porni, lucrurile se vor derula excelent pentru

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc