Zidane: "Ronaldo, cel mai bun fotbalist cu care am jucat!"


SOCCER-REAL MADRID-FIFA SELECTIONZinedine Zidane, fostul internaţional francez, a vorbit pentru emisiunea franceză de sport Telefoot despre Ronaldo, ex-superstarul şi co-echipierul său de la Real Madrid. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui poreclit „grăsuţul”.

„Ronaldo? Cel mai bun atacant, cel mai bun fotbalist cu care am jucat vreodată”, este de părere Zidane. Actualul nouar de la Madrid, Karim Benzema, şi-a manifestat şi el admiraţia pentru predecesorul său. „Cred că este cel mai bun vârf din toate timpurile. Ştia de toate, să marcheze, să dribleze, să paseze. Trebuie să te inspiri de la asemenea jucători. Ronaldo m-a făcut să visez cu ochii deschişi”, a declarat atacantul lui Real Madrid, dorit de Arsenal.

Ronaldo Luis Nazario de Lima a scris istorie la echipe precum Inter Milano, Barcelona, AC Milan, PSV sau Real Madrid. În cele 518 de partide jucate în toată cariera, acesta a marcat 352 de goluri. La naţionala Braziliei a fost pe teren în 98 de întâlniri, reuşind să înscrie 62 de goluri.

articol scris de Raymond Fustos