Zidane: "Gerrard merită titlul!"


Steven-20Gerrard-20131122182117427522-620x349Fostul internaţional francez Zinedine Zidane crede că Steven Gerrard, căpitanul lui Liverpool, merită să cucerească titlul în Premier League datorită carierei impresionante pe care a avut-o. Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Zidane le explică jurnaliştilor de ce i se cuvine, în opinia sa, titulatura de campion al Angliei lui Stevie G.

„Steven a avut o carieră formidabilă, în care a câştigat multe trofee şi titluri. Ar fi păcat ca tocmai titlul de campion al Angliei cu Liverpool să-i lipsească din palmares”, este de părere legenda fotbalului francez. Acesta crede că pentru Gerrard nu ar fi fost o problemă să joace la orice altă echipă din Europa. „El putea să plece la orice altă echipă, dar a refuzat toate ofertele. Era o vreme când Steven era cel mai bun mijlocaş din lume. Cred că în ultimii 20 de ani englezii i-au dat pe doi dintre cei mai buni mijlocaşi din istorie: Paul Scholes şi Steven Gerrard”, a mai spus Zidane.

Căpitanul de 33 ani al lui Liverpool are în palmares Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Supercupa Angliei, UEFA Champions League, Cupa UEFA şi Supercupa Europei. Singurul trofeu care îi lipseşte este titlul în Premier League, de care este foarte aproape sezonul acesta.

articol scris de Raymond Fustos