X Factor si Vocea Romaniei se aproapie de final – Vezi aici ce cote au favoritii tai la marele premiu


X Factor si Vocea Romaniei se aproapie de final – Vezi aici ce cote au favoritii tai la marele premiu

In acest weekend avem multe meciuri de fotbal pe care putem sa pariem dar daca vrem sa schimba putin domeniul casele de paruri offline StanleyBet si BetCafeArena ne propun cateva pariuri interesante la 2 concursuri de muzica: “X Factor” si “Vocea Romaniei”.

Finala “X Factor 2013” va avea loc Duminica pe 22-12-2013 de la ora 20:30 in direct pe Antena 1. Cei 4 finalisti sunt: Alex Mataev, cotat favorit, Florin Ristei, Madalina Lefter si Bogdan Bratis. Puteti paria pe castigatorul finalei la StanleyBet, iar cotele sunt urmatoarele:

xf

Sambata, 21 decembrie de la 20:30, la ProTV, vor avea loc semifinalele celui de-al 3-lea sezon al show-ului „Vocea Romaniei” cei 8 concurenti vor da totul pentru a intra in marea finala a competitiei ce va avea loc in a doua zi de Craciun, pe 26 Decembrie de la ora 20:30. StanleyBet va ofera doua variante de pariere: puteti paria pe echipa castigatoare, adica pe antrenori sau pe castigatorul finalei:

vr1
vr2

Si cei de la BetCafeArena ofera cote pentru castigatorii de la “Vocea Romaniei”, cote care difera foarte mult de cele oferite de casa de mai sus:

vc-bet
Sursa foto: StanleyBet.ro si BetCafeArena.ro