Wenger vrea sa continue la Arsenal


Wenger vrea sa continue la Arsenal

descărcareArsene Wenger sustine ca viitorul sau nu este deloc in dubii si ca isi doreste sa ramana la gruparea de pe Emirates Stadium, conform theworldgame.sbs.com. Meciul de sambata impotriva lui Chelsea va reprezenta partida cu numarul 1000 a frencezului la carma tunarilor.

Cu toate ca nu a fost anuntata o prelungire a contractului, Wenger este increzator ca viitorul sau este la Arsenal. ,,Devotamentul meu este mare. Nu vreau sa ma uit altundeva. Vreau sa raman aici. Nu ar trebui sa fie incertitudine deloc. Dorinta mea este sa raman.”, a declarat francezul.

Wenger a continuat prin a spune ca nu vrea speculatii asupra contractului sau pentru a nu diminua din importanta meciurilor pe care Arsenal le mai are de disputat in campionat. In cazul in care Arsenal ar castiga meciul impotriva liderului Chelsea, tunarii s-ar apropia la doar un punct de albastri.

Arsenal spera inca la castigarea titlului in Anglia desi se afla in lupta cu echipe precum Chelsea, Liverpool sau Manchester City. Ultimul titlu castigat de tunari a fost in 2003/04, iar Arsene Wenger incearca sa repete aceasta performanta in acest sezon. Un pas important in indeplinirea acestui rezultat ar reprezenta infrangerea rivalilor de la Chelsea in meciul de sambata.

 Scris de Vlad Farcane