Wenger ar putea pleca de la Arsenal


Wenger ar putea pleca de la Arsenal

tumblr_mz36gsSSPZ1qfj1xoo2_500Arsene Wenger e pregatit sa plece de la Arsenal dupa 18 ani in urma umilintei cu Chelsea, 0-6, noteaza caughtoffside.com. Francezul a amanat orice decizie privind contractul sau la Arsenal pana la sfarsitul sezonului, probabil asteptand sa vada daca va reusi sa cucereasca vreun trofeu. Se pare ca triumful in FA Cup, care este foarte posibil, nu ar fi de ajuns pentru a-l convinge pe manager sa isi prelungeasca intelegerea cu „tunarii”.

Acesta nu a venit la conferinta de presa de dupa meciul cu Chelsea, fiind probabil afectat de infrangerea rusinoasa, venita chiar la al 1000-lea sau meci pe banca lui Arsenal. Londonezii nu au mai castigat un trofeu din 2005 iar Wenger este sub presiunea unei comunitati de fani care este de parere ca timpul sau la Arsenal a trecut.

S-ar parea ca AS Monaco, fostul sau club, ar fi interesat de Wenger, fie pentru post de antrenor, fie intr-un rol in conducerea clubului. De asemenea, Barcelona ar fi interesata de managerul de 64 de ani conform unor surse.

scris de Valentin Todea