Vlad Chiriches numit omul meciului in partida cu Aston Villa


chiches-tottenham-meciFundasul roman, Vlad Chiriches si-a facut debutul la noua sa echipa Tottenham in partida de marti seara din „16-imile“ Cupei Capital One in deplasare cu Aston Villa, meci pe care echipa antrenata de André Villas-Boas l-a castigat fara probleme cu scorul de 0:4.

Intr-un sondaj de pe site-ul oficial al celor de la Tottenham, Chiriches a fost declarat „man of the match“ cu 35% din voturi, desi in acest meci atacantul Defoe a reusit o dubla. La prima partida pentru Vlad in tricoul celor de la Tottenham fundasul roman s-a descurcat foarte bine, reusind sa impresioneze pe toata lumea dar cel mai important a reusit sa se faca deja iubit de fanii lui Tottenham.

Urmatoarea partida a celor de la Tottenham este in campionat cu echipa antrenata de Mourinho: Chelsea. Acest meci este al doilea ca importanta pentru Tottenham dupa cel cu marea rivala Arsenal, meci pe care din pacate l-au pierdut cu scorul de 1:0, asa ca echipa lui Villas-Boas nu isi permite inca un esec cu o rivala din Premier League.