Vlaar, dorit la AS Roma


imagesFundaşul englezilor de la Aston Villa, Ron Vlaar, este dorit în Serie A, la AS Roma, titrează forzaitalianfootball.com. Se pare că internaţionalul olandez este ochit pentru a întări linia defensivă a „capitolinilor”, odată cu aducerea lui Juan Manuel Iturbe de la Hellas Verona.

Vlaar, în vârstă de 29 de ani, este căpitanul lui Aston Villa şi a impresionat la Campionatul Mondial din Brazilia prin jocul prestat în defensiva „Portocalei Mecanice”. El a fost integralist în toate meciurile de la turneul final, Olanda primind în total doar patru goluri cu Vlaar în linia de fund. Contractul acestuia cu englezii expiră în 2015, astfel, un eventual transfer al fundaşului central ar putea aduce o sumă importantă de bani în contul lui Aston Villa, în condiţiile în care clubul l-ar putea pierde gratis în vara anului următor.

Ron Vlaar a început să joace fotbal la AZ Alkmaar, în 2004, fiind apoi jucătorul lui Feyenoord Rotterdam timp de şase ani, între 2006-2012. A semnat apoi cu Aston Villa, impunându-se rapid şi devenind căpitanul grupării de pe „Villa Park”.

articol scris de Raymond Fustos