Viitor incert pentru Valbuena


Mathieu-ValbuenaMijlocaşul ofensiv al lui Olympique Marseille, Mathieu Valbuena, aşteaptă ofertele cluburilor interesate de serviciile acestuia, notează getfootballnewsfrance.com. Internaţionalul francez de 29 de ani este dorit de mai multe formaţii importante din Europa, însă clubul de pe „Stade Velodrome” n-a primit încă oferte concrete din partea acestora.

Dynamo Moscova este singura echipă care este dispusă să pună pe masă cele 7 milioane de euro cerute pentru Valbuena, însă francezul nu pare încântat de proiectul clubului rus. El ar dori mai degrabă o mutare la Valencia, în condiţiile în care Marseille vrea să îl vândă pe acesta cât mai repede posibil. O altă grupare interesată de Valbuena, Sevilla, n-a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul ofensiv din cauza pretenţiilor salariale ale acestuia.

După un turneu final la care a prestat un joc bun în tricoul Franţei, Mathieu Valbuena le-a atras atenţia şi unor cluburi de top din Serie A. Fiorentina, AS Roma şi AC Milan sunt aşteptate să înainteze oferte concrete pentru francezul care joacă la Olympique Marseille din 2006.

articol scris de Raymond Fustos