Vertonghen la Barcelona?


imagesFundaşul englezilor de la Tottenham Hotspur, Jan Vertonghen, este dorit de mai multe grupări importante din Europa, notează brandish.tv. Agentul belgianului de 27 de ani a confirmat interesul acestora, oferind indicii şi către o posibilă mutare la Barcelona.

Evoluţia excelentă a lui Vertonghen la turneul final din Brazilia cu naţionala Belgiei le-a atras atenţia marilor formaţii europene, ele fiind dispuse să pună pe masă o ofertă consistentă oficialilor lui Tottenham. „Jan se bucură de atenţia mai multor formaţii. Dacă se află şi Barcelona printre ele, nu vă voi spune. El este încă sub contract cu Tottenham, dar îi va fi greu să refuze un transfer la o echipă mare. Tottenham nu este un club mic, dar este încă prea devreme pentru a da un răspuns concret”, a declarat Mustapha Nakhli, agentul lui Vertonghen.

Vertonghen a ajuns la Tottenham în 2012, atunci când a fost cumpărat de la Ajax Amsterdam după şase ani petrecuţi pe „Amsterdam ArenA”. El a debutat în naţionala Belgiei în 2007, având la activ cinci goluri în cele 61 de selecţii pentru „Dracii Roşii”.

articol scris de Raymond Fustos