Verificarea identitatii la Winmasters!


Verificarea identitatii la Winmasters!

winmasters

Verificarea identitati este un lucru pe care toti pariorii il intalnesc frecvent in lumea pariurilor online, implicit la casa de pariuri Winmasters.

Verificarea identatii la casele de pariuri online se face, de obicei, inainte de efectuarea primei retrageri. In momentul in care efectuati prima retragere, primiti un e-mail, in care vi se solicita sa incarcati anumite documente. E-mailul contine un link catre contul vostru de la casa de pariuri respectiva. Accesati acel link, logati-va si mergeti la sectiunea spre care sunteti indrumati.

De exemplu, la Winmasters trebuie sa mergeti la sectiunea “Contul Meu” si apoi sa urmati toti pasii ceruti de pe pagina de incarcare a acelor documente. Exista limite in ceea ce priveste marimea documentelor, ele nu au voie sa fie mai mari de 10MB. Documentele solicitate de catre majoritatea caselor de pariuri online sunt urmatoarele:

  • Copie dupa actul de identitate/permis de conducere/pasaport. Copia trebuie sa fie cat se poate de vizibila si aveti nevoie sa se vada clar codul numeric personal, numar pasaport sau numar permis (dupa caz), locul nasterii si numele. Mai mult, copia trebuie sa cuprinda tot continutul actului, astfel sa se poata vedea toate colturile, dar si faptul ca nu este expirat.
  • Copie a cardului de credit fata si verso. Trebuie sa incarcati doua poze, in care sa se vada foarte clar primele sase cifre si ultimele patru cifre din numarul cardului, iar pe verso trebuie sa faceti o poza, dar sa acoperiti codul de securitate, format din trei cifre.
  • Copie dupa extras de cont bancar, din ultimele 3 luni. Acesta va este solicitat pentru a va putea confirma identitatea si adresa. Numele si adresa trebuie sa fie aceleasi cu cele de pe cartea de identitate si cu cele inregistrate in contul vostru.

 

Verificare Winnmaster

Verificarea are loc, de regula, in cel mult 1-3 zile lucratoare de la trimiterea documentelor, dar de cele mai multe ori se face in primele 24 de ore. Imediat cum contul va este verificat, primiti un e-mail, in care va este confirmat acest lucru si nu veti mai intampina aceasta problema.

De ce e bine sa ne validam identitatea?

In primul rand, aceasta verificare nu trebuie facuta pentru ca asa vor casele de pariuri, ci pentru ca asa este specificat in legea jocurilor de noroc si casele de pariuri online sunt obligate ca in termen de 30 de zile de la deschiderea contului, sa verifice identitatea jucatorului. In al doilea rand, aceste verificari au ca scop prevenirea in cazul minorilor si a spalarii de bani.

Winnmaster este unul dintre cei trei operatori de jocuri de noroc din Romania, care au obtinut licenta de online pentru organizarea jocurilor de noroc, de tip pariuri sportive si cazino.

Winnmaster10ani