Valdes, în vizită la Monaco


hi-res-1388dcf64b06b3a1ca0508eb257e3609_crop_northVictor Valdes, portarul Barcelonei, a fost în vizită la Monaco pentru a-l întâlni pe Eric Abidal, fostul său coleg, dar şi pentru a negocia mutarea la gruparea antrenată de Claudio Ranieri, notează French Football. Contractul spaniolului cu catalanii ia sfârşit în vara acestuia, el fiind liber să plece la orice echipă este interesată de serviciile sale.

Valdes şi AS Monaco au semnat deja un precontract, însă accidentarea gravă suferită de goalkeeper-ul de 32 ani la ligamentele încrucişate în meciul cu Celta Vigo pune sub semnul întrebării transferul. Mai mult decât atât, oficialii Barcelonei sunt dispuşi să îi facă o ofertă de prelungire a contractului, decizia de a continua în Primera Division aparţinând lui Valdes.

Agentul portarului grupării „blaugrana” a purtat discuţii şi cu şeicii de la Manchester City, răspunsul acestora fiind incert. Totuşi, se pare că la negocierea purtată la Monaco, atât gruparea franceză cât şi Valdes sunt în continuare dispuşi să parafeze mutarea. În precontractul acestuia salariul stabilit este de 12 milioane de euro pe sezon.

articol scris de Raymond Fustos