Urmareste meciurile preferate cu Netbet TV


Urmareste meciurile preferate cu Netbet TV

Urmareste meciurile preferate cu Netbet TV

Pe langa faptul ca beneficiaza de cel mai mare bonus de inregistrare din Romania, casa de pariuri Netbet ne atrage si cu alte aspecte.

Netbet a devenit cunoscuta in Romania anul trecut, de la primirea licentei. Nu stim cati anticipau in acel moment ca aceasta casa de pariuri o sa evolueze atat de rapid intr-un timp atat de scurt. Urcusul a inceput odata cu acordarea celui mai mare bonus de inregistrare, care poate ajunge la 450 lei. Apoi au venit promotiile sportive, media lor in acest moment fiind de 5 pe saptamana.

O facilitate care cu siguranta intereseaza foarte multi pariori este cea a transmisiunilor directe. Aceasta facilitate a fost adaugata la inceputul anului 2016, iar transmisiunile sportive par sa fie din ce in ce mai multe.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a urmari transmisiunile video de la Netbet este sa fiti inregistrat la aceasta casa de pariuri, dar si ca soldul din banca sa fie de cel putin 0.01 lei. Daca, totusi, balanta este 0, mai puteti viziona meciurile live doar daca ati plasat pariuri la Netbet in ultimele 48 ore. Transmisiunea live va incepe cu doua minute inainte de startul evenimentului respectiv.

Inainte de a continua, trebuie mentionat ca puteti urmari meciuri live la Netbet doar daca va aflati in Romania. Aceasta casa de pariuri nu este in masura sa ofere evenimente live si pentru cei ce nu se afla pe teritoriul Romaniei. De asemenea, Netbet TV poate fi accesat deocamdata doar din browser, nu si de pe mobil sau tableta.

Netbet ofera in prezent transmisiuni live pentru 5 sporturi. Este vorba despre fotbal, tenis, baschet, volei si hochei pe gheata. In ceea ce priveste fotbalul, sunt acoperite 14 campionate, preliminariile din Champions League si Europa League, diverse meciuri amicale, insa si meciuri internationale. Oferta de tenis cuprinde Australian Open, Wimbledon, dar si 5 turnee de Masters, cat si Cupa Davis, respectiv Fed Cup. In ceea ce priveste baschetul, avem NBA, dar si cateva campionate si cupe europene. Cat despre volei si hochei pe gheata, Netbet acopera doar meciuri internationale, respectiv europene, la acestea adaugandu-se liga de hochei pe gheata din Rusia.

Urmareste meciurile preferate cu Netbet TV in timp ce pariezi pe ele, in sectiunea pariuri live.

Este usor de recunoscut o partida disponibila pentru a fi transmisa live, avand un semn distinctiv in dreptul ei. Avand in vedere ca o partida de fotbal televizata are, de regula, aproximativ 50 optiuni de pariere live, va fi mai usor sa alegeti un pronostic. Asta mai ales daca ati vazut meciul de la inceput.