United, ofertă colosală pentru Rodriguez


James-KeyOficialii lui AS Monaco îşi pot freca mâinile de bucurie după prestaţia excelentă la turneul final din Brazilia a jucătorului lor, James Rodriguez. Tânărul mijlocaş ofensiv este curtat acum de marile forţe ale fotbalului european, iar Manchester United este pregătită să plătească o sumă imensă pentru acesta, titrează The Metro.

Fostul fotbalist al lui FC Porto a marcat şase goluri în cele cinci partide pe care le-a disputat la Cupa Mondială cu naţionala Columbiei, fiind în prezent golgheterul turneului. Acesta are mari şanse să câştige Gheata de Aur, chiar dacă a ieşit din competiţie, mai ales prin prisma faptului că nici Neymar, unul dintre ceilalţi candidaţi, nu va mai evolua la mondial. El a dat indicii asupra dorinţei de a ajunge la Real Madrid, în ciuda interesului celor de la FC Barcelona.

Totuşi, destinaţia columbianului ar putea fi cu totul alta, datorită ofertei viitoarei trupe antrenate de Louis van Gaal. „Diavolii” sunt pregătiţi să scoată din buzunare nu mai puţin de 82 de milioane de euro pentru James Rodriguez, o sumă imensă pentru un fotbalist de doar 22 de ani.

articol scris de Raymond Fustos