United, cu ochii pe Di Maria


dimariaMADManchester United nu renunţă la transferul lui Angel Di Maria de la Real Madrid şi continuă să urmărească situaţia internaţionalului argentinian, titrează espnfc.co.uk. Se pare că Di Maria ar vrea mai degrabă o mutare în Ligue 1, la PSG, decât în Premier League.

Angel Di Maria este conştient că în următorul sezon va avea mult de furcă odată cu integrarea lui Gareth Bale la Real Madrid, respectiv sosirile lui Toni Kroos şi James Rodriguez, considerând chiar şi o eventuală plecare. Internaţionalul argentinian şi-ar dori însă să continue la o echipă cu pretenţii în UEFA Champions League, ceea ce, momentan, nu se poate spune despre Manchester United. S-a discutat despre un împrumut pentru un sezon la Paris Saint-Germain, rămâne de văzut dacă se va concretiza această mişcare.

În vârstă de 26 de ani, despre Angel Di Maria s-a speculat şi un transfer definitiv pe „Parc des Princes”. Mutarea s-ar realiza pentru o sumă de circa 80 de milioane de euro, ceea ce i-ar obliga pe francezi să vândă jucători importanţi pentru a respecta fair-play-ul financiar impus de UEFA.

articol scris de Raymond Fustos