Unde putem vedea EURO 2016


Unde putem vedea EURO 2016

Unde putem vedea EURO 2016

Dupa ce in ultimii ani postul public, TVR 1, dar si TVR 2, efectuau transmisii de la Campionatul European, Campionatul Mondial, respectiv Jocurile Olimpice de vara, la ora actuala aceste transmisiuni sunt doar un vis frumos.

EURO 2016 va fi transmis in exclusivitate de Dolcesport, program disponibil doar in reteaua Telekom. Momentan, mai putin de 25% dintre romani sunt abonati la aceasta retea, lucru care inseamna ca putina lume va vedea meciurile la televizor, in confortul propriei sale case.

Existau zvonuri conform carora TVR va transmite si ea 23 meciuri de la EURO 2016. Doar ca televiziunea publica se confrunta cu probleme mult mai grave in acest moment. Aceasta are datorii de peste 10 000 000 euro, nepermitandu-si sa mai ofere alte cateva milioane pentru transmiterea EURO 2016. De altfel, surse oficiale din cadrul TVR deja au confirmat ca nu vor difuza Campionatul European.

O alta optiune era PRO TV, post disponibil in toate retelele. Suma oferita de PRO TV pentru achizitionarea celor 23 meciuri a fost insa mult prea mica. Antena 1 se  arata si ea interesata anul trecut de televizarea meciurilor, insa a fost scoasa din cursa de cerinta care spune ca meciurile trebuie transmise in format HD. Astfel, Dolcesport ramane singura televiziune care va transmite toate partidele Campionatului European.

Pe langa varianta iesirii la terase pentru a viziona meciurile (sau la vecini), cei care nu sunt abonati la Telekom mai au si alte posibilitati de a vedea meciurile de la EURO 2016. S-ar putea ca Rai Uno sa transmita cateva meciuri, insa nu cunoastem detalii.

Evident, o alternativa unde putem vedea EURO 2016 este cea online, iar cel mai usor mod de a face asta este prin intermediul caselor de pariuri.

Vorbim aici despre Unibet, Sportingbet si Netbet, casele online preferate ale romanilor. Cu siguranta, cel putin una dintre acestea va transmite o parte, daca nu chiar toate partidele de la Europene. Tot ce trebuie sa faceti pentru a le putea viziona este sa aveti minim 0.01 lei in contul de pariuri la acea casa.