,,Trebuie sa credem ca inca mai putem castiga”- Carlo Ancelotti


,,Trebuie sa credem ca inca mai putem castiga”- Carlo Ancelotti

hi-res-181988872-head-coach-carlo-ancelotti-of-real-madrid-cf-reacts_crop_exactReal Madrid a suferit aseara a doua infrangere consecutiva in La Liga, in fata celor de la Sevilla. Scorul inregistrat a fost 2-1. In urma acestui esec, galacticii au cazut pe locul 3 in campionat, in spatele rivalilor de la Barcelona. Sansele Realului la titlu au fost diminuate din cauza acestui rezultat deoarece contracandidatele Atletico Madrid si Barcelona au castigat meciurile pe care le aveau de disputat.

Real Madrid nu a mai suferit 2 infrangeri consecutive in campionat din mai 2009. In acest moment, echipa italianului Ancelotti se afla la 3 puncte de liderul Atletico Madrid si la 2 puncte de Barcelona.

Cu toate acestea, Carlo Ancelotti ramane increzator in sansele echipei sale, desi recunoaste ca Real Madrid nu a facut cel mai bun joc cu Sevilla. ,,Intr-un fel esecul poate fi meritat deoarece nu ne-am pregatit bine pentru contraatacurile pe care le-a avut Sevilla si au reusit sa marcheze de doua ori. ”, a declarat italianul pentru bbc.com. ,,Trebuie sa credem ca inca mai putem castiga titlul. Suntem la 3 puncte in spatele lui Atletico si la 2 in spatele Barcelonei, totul este inca posibil.”, a continuat acesta.

Mai sunt 8 etape de jucat in Spania, iar principala favorita dupa meciurile de ieri pare a fi Barcelona. Totusi, Atletico Madrid se afla momentan pe primul loc si se poate intampla orice, cu Real Madrid care nu isi mai permite alte erori.

Scris de Vlad Farcane