Totul sau nimic la Napoli


benitezMaine seara incepand cu ora 22.05, ora Romaniei, Napoli primeste vizita celor de la FC Porto, in returul optimilor de finala ale Europa League. Dragonii, vin pe San Paolo sa apere o victorie, 1-0 in tur, obtinuta dupa golul marcat de Martinez.

Rafael Benitez, antrenorul celor de la Napoli a sustinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre partida de maine seara. „Porto este una dintre cele mai puternice echipe ale continentului, cu jucatori de mare valoare. Nu stiu daca vin la Napoli sa atace sau sa se apare, dar suntem pregatiti de orice” a declarat spaniolul reporterilor.

Intrebat de jurnalisti ce e mai important pentru el, locul doi in Serie A, sau un parcurs cat mai lung in Europa League, Benitez a raspuns: „Important pentru noi e clasarea pe locul doi in Serie A, dar cel mai important meci este urmatorul.”

Se asteapta o atmosfera incendiara maine seara pe San Paolo din Napoli, lucru pe care se bazeaza si tehnicianul spaniol. „San Paolo poate face diferenta maine seara.” a incheiat Benitez.

 

Florin