Thereau: "Am ales Udinese dintre multe alte oferte"


cyril_65004100Fostul atacant al Stelei, francezul Cyril Thereau, a semnat cu Udinese Calcio. Jucătorul care, deşi a jucat doar un singur sezon la actuala campioană a României a impresionat prin calităţile sale, s-a declarat mulţumit de mutarea realizată, notează udinese.it.

„Sunt foarte fericit să fiu aici, la Udine. Abia aştept să înceapă noul sezon. Ştiu că Stramaccioni m-a dorit şi la Inter Milano, de aceea am ales Udinese, e important să ştii că şi antrenorul crede în abilităţile tale. Am 31 de ani, dar am început să joc fotbal profesionist destul de târziu, mă simt încă foarte tânăr şi cred că voi avea o contribuţie notabilă la această echipă”, este de părere vârful francez. Thereau, care până în vara acestui an a jucat la Chievo Verona, a rememorat şi momentele în care le-a provocat tristeţe fanilor lui Udinese prin golurile sale marcate împotriva lor. „Ce-i drept, am înscris de câteva ori în poarta lui Udinese, dar mereu mi-a plăcut să joc împotriva lor, au fost adversari cu o tehnică excelentă. Udinese poate oferi mari campioni. Unul este Di Natale, care n-are nevoie de nicio introducere”, şi-a lăudat noua echipă fostul atacant al Stelei.

Cyril Thereau şi-a început cariera de senior în 2004, la US Orleans. A mai trecut apoi pe la Angers, Charleroi, Steaua Bucureşti, Anderlecht, din nou Charleroi şi Chievo Verona, semnând în această vară cu Udinese Calcio.

articol scris de Raymond Fustos