Surprizele etapei in campionatele din Europa 22-25 iulie 2016


Surprizele etapei in campionatele din Europa

Surprizele etapei in campionatele din Europa

Daca in urma cu doua saptamani am avut doar doua surprize, prin asta intelegandu-se doar formatiile castigatoare cu o cota mai mare sau egala cu 4.00, weekendul trecut acestea s-au inmultit, nefiind insa cu mult mai multe, doua dintre ele venind dintr-un singur campionat.

Faptul ca s-au inmultit este unul firesc, de altfel, avand in vedere ca acum doua saptamani doar 6 erau campionatele care isi desfasurau prima etapa din noul sezon. La sfarsitul saptamanii trecute alte campionate au dat startul unei noi editii, printre ele numarandu-se si cel al Romaniei. Cotele ”surprizelor” de mai jos sunt luate de la aceasta casa de pariuri.

Surprizele etapei in campionatele din Europa

Bosnia: Celik Zenica – Metalleghe: 1-3 (4.00)

Moldova: Sheriff Tiraspol – Zaria Balti: 1-2 (8.5)

Moldova: Dacia Chisinau – Zimbru Chisinau: 0-1 (4.5)

Polonia: Lech Poznan – Zaglebie Lublin: 0-2 (4.25)

Am ales sa trecem ca surprizele etapei in campionatele din Europa echipele care au obtinut doar victorii, nu si remize deoarece, in opinia noastra, remizele obtinute impotriva formatiilor care pleaca favorite clare nu sunt atat de relevante pe termen lung.

Asadar, in cele doua saptamani scurse de la inceputul campionatelor din Europa am avut 6 surprize, doua venind din Republica Moldova, una din Bosnia, Polonia, Slovacia si Ungaria. Pe masura ce numarul meciurilor va creste, vom introduce si alte statistici.

Asta s-ar putea intampla chiar de la sfarsitul acestei saptamani, cand vor debuta campionatele Belgiei, Bulgariei, Cehiei si Rusiei.