"Sunt la cel mai mare club din lume" - Van Gaal


vangaalLouis van Gaal a sustinut prima conferinta de presa de cand este manager la Manchester United.

Noul antrenor de la United este foarte multumit de conditiile de la Manchester si timp de cateva saptamani va lucra cu jucatorii pe care ii are acum la dispozitie, abia apoi v-a face schimbari la echipa, daca este cazul.

„Sunt de doua zile la Manchester si deja imi dau seama cat de mare este acest club. Sunt la cel mai mare club din lume. Oricare jucator poate sa fie capitan, este foarte important pentru mine acest lucru si voi avea nevoie de timp pentru a ma decide asupra acestei probleme.” a declarat Van Gaal reporterilor.

De asemenea, Van Gaal vrea sa se bazeze in continuare pe fostii jucatori ai clubului din nordul Angliei. „Nicky Butt deja lucreaza pentru noi, vom gasi ceva si pentru Paul Scholes si Phil Neville.”

„Imi plac provocarile, iar provocarea de a antrena o echipa precum Manchester United, era imposibil de refuzat.”

Sezonul trecut, Manchester United, sub comanda lui David Moyes, a ratat toate obiectivele, inclusiv calificarea intr-o cupa europeana.

Louis Van Gaal, a fost selectionerul Olandei la Cupa Mondiala din Brazilia, reusind sa termine pe locul trei competitia, nationala olandeza fiind invinsa de Argentina in semifinale, dupa loviturile de departajare.

FLORIN

sursa foto: weloba.com