Stanleybet si biletul castigator care de fapt ar fi necastigator


Nu prea pariez eu la offline de fel..si mai ales la Stanleybet, prefer altele, dar cum cea mai aproape a fost Stanleybet am zis sa cobor pana jos si sa pun un bilet.
Aici nu vorbim de sume mari, vorbim de principiu. Un principiu pe care, din pacate, Stanleybet nu si-l onoreaza. Sau cel putin nu in cazul asta.  E vorba de un sistem 11/13. Un sistem in care n-a iesit baschetul din Polonia, Prokom si handicapul de la Raptors, meciul de la Samara fiind anulat, am primit cota de 1.00 la el. Astfel, ramane un sistem de 10/12.
Am ceva treaba azi prin oras, intru pe la agentie, ii dau biletul ( mentionez ca agentia se afla intr-un bar ) si-mi zice : ” Pai e pierdut ” . Si zic :” Cum? Pai am pierdut 2 si unul e anulat „. Imi zice ca lui ii afiseaza ca e necasatigator si ca nu imi poate zice meciurile pe care le-as fi pierdut. In fine, imi iau biletul inapoi si ma duc mai departe, aveam o sedinta la care trebuia sa ajung. Voua vi s-a mai intamplat vreodata ceva asemanator? Mi se pare foarte ciudat cum nu merge sa verific biletul online si la agentie nu imi zice ce meciuri as fi pierdut, doar ca e necastigator..

stanley

 

Articol scris de Curry