Sporting Lisabona - Porto: cotele la pariuri


In tur “dragonii” s-au impus la scor minim

Partida dintre Sporting Lisabona si Porto, care conteaza pentru mansa a doua a semifinalei Cupei Portugaliei, va incepe diseara, la ora 22:30. In tur formatia gazda si-a fructificat avantajul terenului propriu, Porto castigand insa doar cu 1-0.

Sporting Lisabona vine dupa un meci de campionat in care s-au marcat 7 goluri, impunandu-se in deplasare in fata celor de la Belenenses cu 4-3. In parcursul sau din Cupa Portugaliei a intalnit doar formatii din ligi inferioare. In sferturi a avut cele mai mari emotii, impunandu-se cu 2-1 contra celor de la Cova Piedade, aflati pe locul 15 in divizia secunda. De cealalta parte, Porto este lider solitar in Portugalia datorita victoriei din deplasare contra Benficai de weekendul trecut, singurul gol al meciului venind in prelungirile partidei. In saisprezecimile Cupei Portugaliei era foarte aproape de a fi eliminata de Portimonense, “dragonii” inscriind doua goluri in prelungirile partidei, pentru a se impune in final cu 3-2.

Sporting Lisabona – Porto: cotele la pariuri (1X2)

Sporting Lisabona nu a fost invinsa niciodata in precedentele 8 ocazii in care a jucat pe propriul teren in aceasta competitie, obtinand 6 victorii si doua remize, in 5 dintre partide inscriindu-se cel putin 4 goluri. Cat despre Porto, aceasta a obtinut 8 victorii si o remiza in precedentele 9 deplasari din Cupa Portugaliei, interval in care a primit un singur gol, in 5 dintre cele noua meciuri marcandu-se de cel mult doua ori. Cele doua echipe s-au intalnit de 5 ori in Cupa Portugaliei cu Sporting Lisabona ca gazda, aceasta impunandu-se o data, Porto la fel, avand loc 3 remize in timpul regulamentar.

Ambele formatii vor juca pe teren propriu in weekend, adversarii nefiind de speriat. Speram, asadar, sa vedem spectacol diseara si, de ce nu, extra-time, la fel ca in 3 din cele 5 intalniri directe din Cupa Portugaliei cu Sporting Lisabona ca gazda.