Pentru fiecare parior in parte exista diferite prioritati atunci cand isi alege o casa de pariuri online, pentru unuii conteaza bonusurile si promotiile, pentru altii conteaza oferta sportiva iar pentru altii cele mai importante sunt transmisiunile video.

Evident ca toate aceste aspecte mentionate mai sus sunt esentiale in a determina o agentie de pariuri foarte buna de una medie. Poate ca unele persoane nu sunt interesate de live streaming pentru ca nu stau foarte mult conectate pe mobil sau laptop sa isi urmareasca evenimente pe care au mizat, dar mai sunt si celelalte tipuri de persoane care isi deschid un cont la o anumita casa de pariuri pentru simplul fapt ca acea casa are transmisiuni de buna calitate din competitii pe care nu le poate privi in alta parte.

Spre exemplu prima liga din Germania, Bundesliga, nu mai poate fi urmarita la TV din 2017 in Romania, Eurosport, televiziunea care a transmis in ultimii ani nu mai are drepturi asupra acestei competitii. Ce fac in aceasta situatie romanii? Prima optiune este live streaming-ul ilegal de pe internet, dar acolo calitate este foarte proasta iar reclamele sunt foarte enervante, pana gasesti un stream bun fara intreruperi si pana scapi de toate reclamele se termina un sfert din meciul pe care ai pus ochii.

Desigur pe langa Bundesliga exista alte competitii din tenis, baschet si alte sporturi pe care televiziunile noastre de sport le considera neatractive din punct de vedere al audientei si nu le transmit. Cu gandul mai mult de a ajuta utilizatorii la pariuri live, transmisiunile video oferite de casele de pariuri au devenit foarte importante si pentru persoanele care pur si simplu pe langa pariuri vor sa-si vada echipa/jucatorul preferat in actiune, dar nu au cum la TV.

Agentiile de top din Romania ofera transmisiuni video din foarte multe intreceri, insa exista loc pentru imbunatatiri, de exemplu unele nu ofera posibilitatea de a urmari in format HD/FULLHD transmisiunile iar la alte nu putem vedea pe tot ecranul video-ul (fullscreen). Pentru a putea evolua la aceasta categorie de transmisiuni video avem un sondaj scurt cu doar 4 intrebari la care va rugam sa raspundeti:

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Program si statistici Australian Open 24 ianuarie Se decid ultimii semifinalisti In sferturile de finala de azi am avut parte de cateva surprize pe tabloul de simplu, atat la masculin, cat si la feminin. Senzatia noastra este ca vom mai avea parte d...
Statistici si rezultate Australian Open 22 ianuarie Surprize pe tabloul masculin Astazi am aflat ultimii sfert-finalisti ai tabloului de simplu atat la masculin, cat si la feminin. Daca pe tabloul fetelor niciunul dintre cele 4 rezultate nu a surprins...
Program si statistici Australian Open 23 ianuarie Nadal va avea un meci dificil Maine, 23 ianuarie, se vor desfasura primele sferturi de finala pe toate tablourile, in afara probelor de simplu masculin si feminin noua captandu-ne atentia si sfertul ...