Pentru fiecare parior in parte exista diferite prioritati atunci cand isi alege o casa de pariuri online, pentru unuii conteaza bonusurile si promotiile, pentru altii conteaza oferta sportiva iar pentru altii cele mai importante sunt transmisiunile video.

Evident ca toate aceste aspecte mentionate mai sus sunt esentiale in a determina o agentie de pariuri foarte buna de una medie. Poate ca unele persoane nu sunt interesate de live streaming pentru ca nu stau foarte mult conectate pe mobil sau laptop sa isi urmareasca evenimente pe care au mizat, dar mai sunt si celelalte tipuri de persoane care isi deschid un cont la o anumita casa de pariuri pentru simplul fapt ca acea casa are transmisiuni de buna calitate din competitii pe care nu le poate privi in alta parte.

Spre exemplu prima liga din Germania, Bundesliga, nu mai poate fi urmarita la TV din 2017 in Romania, Eurosport, televiziunea care a transmis in ultimii ani nu mai are drepturi asupra acestei competitii. Ce fac in aceasta situatie romanii? Prima optiune este live streaming-ul ilegal de pe internet, dar acolo calitate este foarte proasta iar reclamele sunt foarte enervante, pana gasesti un stream bun fara intreruperi si pana scapi de toate reclamele se termina un sfert din meciul pe care ai pus ochii.

Desigur pe langa Bundesliga exista alte competitii din tenis, baschet si alte sporturi pe care televiziunile noastre de sport le considera neatractive din punct de vedere al audientei si nu le transmit. Cu gandul mai mult de a ajuta utilizatorii la pariuri live, transmisiunile video oferite de casele de pariuri au devenit foarte importante si pentru persoanele care pur si simplu pe langa pariuri vor sa-si vada echipa/jucatorul preferat in actiune, dar nu au cum la TV.

Agentiile de top din Romania ofera transmisiuni video din foarte multe intreceri, insa exista loc pentru imbunatatiri, de exemplu unele nu ofera posibilitatea de a urmari in format HD/FULLHD transmisiunile iar la alte nu putem vedea pe tot ecranul video-ul (fullscreen). Pentru a putea evolua la aceasta categorie de transmisiuni video avem un sondaj scurt cu doar 4 intrebari la care va rugam sa raspundeti:

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Trei playoff-uri, trei campioane A doua jumătate a playoff-ului începe în weekend! Trei echipe sunt implicate în continuare în cursa pentru titlul de campioană a Ligii 1 Betano: FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Pentru toate, ...
CSU Craiova – Botosani: cotele la pariuri Prestatie modesta in deplasari pentru Botosani Astazi, incepand cu ora 20:30, se va desfasura prima mansa a celei de-a doua semifinale a Cupei Romaniei, oponente fiind CSU Craiova si Botosani, echipe...
Sporting Lisabona – Porto: cotele la pariuri In tur “dragonii” s-au impus la scor minim Partida dintre Sporting Lisabona si Porto, care conteaza pentru mansa a doua a semifinalei Cupei Portugaliei, va incepe diseara, la ora 22:30. In tur format...